|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
למה אי אפשר להראות את כל האתר???
# 15 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם רק מראים את הפלאש בגודל מלא כדי להראות את הפלאש.. אי אפשר אחרת זה לא יהיה יפה גם אם זה יהיה מוקטן...
![]() |
# 16 |
חבר על
|
לא יודע העיצובים עצמם יפים אבל הם לא מתאימים לחברות איחסון כל עיצוב כמעט מתלת מימד מה שהופך את העיצוב ליפה, וגם הכל מגושם גדול כזה אני לא הכי מתחבר לעיצובים כאלה ועיצובים כאלה לא מתאימים לארץ, וגם הם לא יחודיים.
בכל מיקרה להמליץ על עיצוב אני לא ימליץ כי אני חושב שאתה עושה טעות שאתה קונה מהם.
# 17 |
חבר פורום
|
# 18 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד את #8963 אבל כולם שם יפים אבל #8963 הכי יפה!!
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עזוב, פשוט תגידו את העיצוב שאתם אוהבים בלי הודעות מיותרות. תאמינו לי זה ממש לא רק לי, זה לכולם הרבה חשבו על האפשרות לקנות מTM אבל לא יודעים מה.. אני מחפש עיצוב קטן כזה מTM יעני כמו של Wserv זה כזה קטן בגודל ולא איזה 1000000000000000000000000000000 מטרים לשים דברים.. אלא משהו פשוט שאני יוכל לשים את הקישורים שאני צריך וכול הדברים ולא תהיה לי בעיה. אני חשוב על לקנות עיצוב מיוחד ואחר שאף אחד ממכם לא ראה אותו :P ואתם תראו אבל אני עדיין רוצה לשמוע את דבריכם, לדעתי מנהל חברה טובה צריך להתחשב בדעת האחרים. תודה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|