|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ידיד שלי קנה שרת יעודי ב10 אלף שקל, והוא לא יודע כלום. אל תעשה את הטעות הזאת |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר חדש
|
בגלל זה שאלתי פה
אני רוצה קודם לילמוד ורק כשאני אראה שאני יודע את כל הנושא הזה טוב רק אז אני מתכוון ליקנות |
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
אתה יודע מה אומרים כסף לא יכול לקנות אהבה ובריאות
חברת איכסון זה לא אהבה ולא בריאות ... כעיקרון אתה יכול לקנות ריסלר ולהגיד חברת איכסון אם אתה רוצה להיות גדול ורציני ותא ה לא מבין משמ בנושא אבל מוכן להשקיע תחפש משיהו שמבין בזה שאין לו את המשאבים לפתוח חברת איכסון וכאילו אתה תקנה הכל הוא ינהל יעשה הכל ואתה תביא לו אחוזים מן סמנכ"ל כזה שידאג להכל אתה רק תביא כסף |
![]() |
![]() |
# 14 |
אקס מנהל
|
אי אפשר ללמוד לפתוח חברת אחסון, או שיש לך את זה או שלא.
אם אתה לא יודע איך פשוט אל תשאל. |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
חבר חדש
|
ציטוט:
מה זה אי אפשר לילמוד ? לא נולדים עם הידע הזה לומדים את זה גם אני רוצה לילמוד את זה ציטוט:
אני לא רוצה שמישהו יעשה את זה במקומי אני רוצה לעשות את זה בשביל האתגר ולא סתם רק להרוויח מזה כסף |
||
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לומדים את זה, בין אם זה לקרוא על זה מאמרים, או בין אם זה לקרוא את מה שאנשים רושמים בפורום הוסטס ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
לומדים עם הזמן ... זה מגיע עם העבודה...
ושוב פעם שכל חריף ולא לחשוב שאתה תעשה מזה כסף כי הכסף בא רק אחרי המון השקעה ואז רק אם אתה מוכר את ה"חברה" לחברה גדולה... דוגמאת sPD שקנתה איזה 2 3 חברות מכאן.... הכסף כמובן משכורת חודשית יכול מאוד להיות אבל לא משהו בסדר גודל של עשרות אלפים.. כמובן שהכל תלוי בכושר השכנוע שלך ושיטת השיווק שלך... צורת הדיבור שלך ללקוחות והכל. יש כאלה שיאמרו לך לדבר כמו אדם מבוגר ורציני (איש עסקים כזה...) אבל אני לא אומר שזה תמיד טוב אולי רק ללקוחות עיסקיים וגם כן זה מדיי פעם כי די הרבה פעמים הם מעדיפים אנשים סחבקים כאלה. וכמובן כמובן שלנהל מסודר זה יכול להפיל אותך במידה ולא. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
לדעתי יש 2 דברים מאוד חשובים לפתיחת חברה מנסיון:
1. כסף- וכמה שיותר יותר טוב. 2 שותף אחד לפחות. |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר חדש
|
כסף לא נירא לי שחייב כמה שיותר יותר טוב
בהתחלה צריך להתחיל עם משהו קטן ואז ככל שיהיה יותר לקוחות כחה גם להגדיל את החבילה עם תיקנה משהו גדול ב 10 אלף נגיד ולא יהיו לך לקוחות אז סתם תידפק אז לא צריך כל כך הרבה כסף |
![]() |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
או משהו כזה ואז מגיעים מצבים שאתם לא מסכימים על דברים וכאן מתחיל כל הבלאגן. כל מי שיש לו שותף בסוף ייסגור תקשיב לי ותראה שאני צודק תזכור מה שאמרתי לך... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|