|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
או קודם כל צורב ובמה שנשאר כרטיס מסך? |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
או שצריך לקנות גם כאילו יש עוד משהו שאמור להיות במחשב וכו' למה המפרט נראה לי מצומצם שניה אני אחפש איזה מפרט מחנות לראות מה חסר וצורב DVD וגם כרטיס מסך ^_^ THANK YOU! אם יש לך מקום טוב לקנות את זה במחיר טוב אל תתבייש להגיד וגם איך אני יכול לעשות שלשתי המחשבים יהיה אינטרנט הראוטר שלי נשבר ![]() פעם עובד פעם לא עובד כולו כמו טראנס מהבהב זה מוזר הוא לא עבד כאילו באתי לבדוק מה קרה קמתי בטעות הזזתי את השולחן הוא נפל ופתאום האינטרנט עבד... גם יעזור מאד תודה:P עריכה: שאלה ATHLON 3200 ראיתי להרבה 3800 זה ישן יותר או חדש יותר אני יודע אני מנג'ז אבל אני רוצה את המחשב המושלם חחח Last edited by Radio-DLL.co.il; 11-09-06 at 18:48.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
Athlon™64 3800+ (s939) X2 DualCore
KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II 1GB Kingston CL3 400Mhz EN6600GT 128MB, TV, PCI-E 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II Vertigo-2 ATX MIDI 400W Silver 3405 ש"ח |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. לוח אם עלוב (פשוט סמוך עלי, החסרונות פשוט רבים מדי). 3. זכרונות פשוטים מדי (חרא של ביצועים). 4. חלאס עם חלקים ג'נרים. 5. ה6600GT הוא פסולת ארכיאולוגית. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() לוסניר תמשיך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
2) אני מוסיף לך צורב DVD אבל אז לא יהיה לך הרבה מקום לשפר את הכרטיס מסך. זה או 200 לצורב ו 200 לכרטיס מסך או 400 לכרטיס מסך. 3) לא חסר כרטיס מסך, תסתכל שוב לע המפרט, שמתי לך 7600GS. 3) בשביל לשתף שני מחשבים אתה צריך שיהיה כרטיס רשת בכל מחשב. וכבל רשת מוצלב לחבר בינהם וזהו (במידה והמודם הוא מודם רשת אז במחשב הראשי שני כרטיסי רשת). לצערי אי אפשר לשדרג את הכרטיס מסך אם אתה לוקח גם צורב DVD. הינה המפרט כולל הצורב: (אני כרגע מלינוקס ככה שיש לי בעיה עם העריכה) http://img62.imageshack.us/img62/8954/screenshotao4.png |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
2. באמת פאק עם הDDR אבל אין לוח אם שתומך שם 3. בתקציב שלו זה מה יש 4. למה התכוונת? 5. עתיק בשבילך אבל הביצועים שלו טובים יחסית ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
2. DDR הוא אחלה זיכרון, פשוט מה שאתה הצגת דפוק. 3. ניר הציג מפרט טוב יותר בתקציב זהה. 4. מארז + ספק ג'נרי. 5. עתיק לכל הדעות, ויקר מאוד יחסית לביצועים. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
לוסניר
זה לא יש לי 3500 . כאילו לא שרתי קופת חסיכון בצורת של חזיר ויצא 3500 זה מאבא שלי אמממ תעשה את שתיהם עד 4000 זה בסדר ולא הבנתי יש לי מודם חיצוני של בזק טלפון למודם ממודם לכרטיס רשת וכמו שהבנתי כאילו צריך שהמחשב שהמודם מחובר אליו צריך שיהיה דלוק כדי שהשני האינרטנט יפעל נכון אז אני רוצה שלמחשב החדש יותר יהיה מחובר המודם אז אני צריך לקחת עוד כרטיס רשת אליו ? יש לי כרטיס רשת מהמחשב הישן שעכשיו בחלקים התקינו ליא ותו כשחיברו את הראוטר הוא יתאים נכון וגם עוד שאלה אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים? אם לא אז אני יכול לחבר את דיסק קשיח למחשב להעביר ולשים חזרה נכון תודה שוב על הזערה שלך בילעדך לא יודע מה הייתי עושה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|