|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
רבים על המפרט שלי!
![]() מה דעתם על המפרט שחבר שלי כתב לי אני לא ממש מבין בזה המחשב משמש אותי לדברים ביתיים, מעצב בפוטו מידי פעם רואה כמובן אני כן צריך 160GB מילאתי את ה80 ג'יגה שיש לי עכשיו תוך שבוע... כמובן עם יוצא איזה משחק חדש שמעניין אני יבדוק אותו אמממ ותודה על כל העזרה שלכם |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
במיוחד שעוד קצת זמן יוצא הויסטה, האופיס החדש, התוכנות כבר כבדות יותר ויותר צריך לא רק זיכרון גבוה אלא גם מהיר. כל אלו שלא מבינים בחומרה ישר מסתכלים כמה מגה בייט יש לכרטיס זיכרון - וזה טעות חמורה, כי יש אפילו כרטיסים עם 266 MHz שהם איטיים מאוד ולכן ה-512 מגה שווים לתחת. וחוץ מזה שכבר יש 1250 MHz אם אני לא טועה (או משהו בסביבות ה-1250) ו-667 כבר לא נחשב משהו מדהים והוא לא כ"כ מהיר. עדיף למי שמשקיע בזמנים אלו במחשב לקנות באותו הזמן כרטיס זיכרון בתדר 800 ובמיוחד שהלוח אם שלו תומך בתדרים האללו. והלוח אם שהבאתי תומך ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל בטח שיש הבדל בין 1GB לבין 512M. הכרטיס מסך טוב, המעבד סביר. ולא כמו אצלך, שהכול חרא. הספק הוא 500W, הוא בה ביחיד עם המארז, והוא ג'ינרי ברמות מטורפות. ככה שעם כרטיס מסך 7300GS הוא לא יחזיק סוליטר. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא יאומן כמה שטויות רצות פה
![]() הינה מפרט סבבה: ![]() המעבד כאן יותר חלש ממה שהציעו כאן, אבל לפי דעתי זה ממש בזבוז! לפי הצרכים שלו לא צריך מעבד יותר חזק מזה. קיבלת כאן כרטיס מסך 7600GS של LEADTEK מארז איכותי של HEC עם ספק כח 300W זכרונות DDR2 667MHZ 512MB (לך למי שאמר שצריך 800MHZ ותתן לו כזאת כאפה שהוא לא יכל לראות עוד זיכרון בחיים שלו ![]() לוח אם חמוד מאד ומספק את הצרכים 100% כמו שצריך (מנסיון). אפשרי לקחת עוד יחידה של אותו הזכרון ולקבל 1GB ב 3,179 אבל החריגה הזאת נתונה להחלטתך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|