|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
סיפור לא הכי שמח לצערי
![]() חבל שיש כאלה אנשים ... טוב הוא לא איש...הוא לא בנאדם...הוא פשוט פרא! אההם...אני ממליץ לך פעם הבאה, לא לפחד...תנסה לעשות ככה: אם הוא יבוא עליך, אל תתעלם...תעצור, תתיחס...שיראה שאתה לא מפחד! אבל אל תגיב במכות או קללות...אם הוא ירים ידיים...תנסה להדוף...ותחתיף לו מכה...לא משנה לאן...שיראה שאתה לא פחדן! (אני בטוח שאתה לא)...אם אתה לא מעוניין להמשיך תלך משם...(מומלץ תהיה שם עם חבר אבל שלא יתערב...סתם למקרה חרום ![]() ככה פעם הבאה הוא לא יציק לך...או לפחות יחשוב פעמיים לפני שינסה... אנשים כאלה מציקים לכאלה שהם "טרף קל"...אם אתה לא מגיב לו הוא ימשיך... אתה לא חייב לנסות...לי זה עבד פעמיים....יכול להיות שלך זה לא יעבוד....והוא ימשיך להציק! אבל תמיד יש את הבעלי סמכויות שאפשר לפנות אליהם....בהצלחה...ואני מקווה שזה לא יחזור.... |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
פי זה הכל? העבירו ביכתה דף שנרשום איך יוצרים קשר עם ההורים, שם והקבצה במתמטיקה, המורה צועקת עליי 3 פעמים, "מה הבעיה שלך?", עניתי לה ששאלתי מי לא כתב בדף, והיא בכל זאת שאלה 3 פעמים, עד שהיא החשיבה את זה להתחצפות.
ההורים שלי מוזמנים מחר לשעה 12:35. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דאמעט דביר למה לא אמרת לי?הבן אדם ____.
תחזיר לו גם אתה מה אתה מפחד?או שתגיד לאח שלך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אני לא מפחד אבל הקטע פה שאני רוצה לדפוק אותו אחר כך יגידו '' אבל למה נתנת לו מכות...'' הילד הזה חלש מאוד המכות שלא ממש לא כועבות אין לי סימנים אדומים או משהו כזה אין אלי שום דבר. חוץ מעצבים....המנהל שלי תתפל בו (הוא לא בבית ספר שלי ) ואח שלי הוא בגיל שלי כי שאמרתי אנחנו תאומים (יש לי עוד אח גדול שצבא)
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בימנו יש כזה דבר, מחזירים מכות :S אתה מפחד, הוא קלט את זה ורצה לנצל
EDIT: אם אתה חושב שמנהל של בצפר יטפל במשהו שקרא אחרי הבצפר, אתה מצפה להרבה :> Last edited by ikkon8; 03-09-06 at 17:58.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל הוא צודק , אחי , תפתח ביטחון עצמי , אל תתן שירביצו לך , גם אם המכות שלו לא חזקות.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
גם מילים וגם מכות..
זה שילוב מנצח. בכל מקרה אני מקלל ומפוצץ שאני עצבני,אבל שאני לא עצבני ונקלעתי לכדאווה שלוש מלים והילד בוכה כמו ילדה קטנה שנתקעה במעלית עם פיני בלילי.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
קח איזה אבן דפוק לו בראש הוא לא יתעסק איתך עוד..
מילה שלי
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
יאללה כבר, נהייתם לי פה כולכם גברים, אבל כשתפתחו פה למישהו את הראש, או תסתבכו עם כמה ילדים, כולכם תברחו לאמאל'ה.
עברייני מקלדת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|