|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בדיוק, ברשתות הזרות בד"כ מראים את חצי הכוס הריקה מבחינתנו...
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי בדימוס
|
העולם רואה מה שהוא רוצה לראות...
ככה זה שיש סטיגמה ושינאה מסויימת לאנשים, תמיד איכשהו תמצא רק את הרוע שבהם ולא את הטוב. |
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
נפל גם בנצרת קטיושה ונהרגו 2 ילדים ערביים
הם האשימו את נסראללה?! ממש לא!! בתגובה "הוא לא כיוון אלינו הוא לא יודע איפה הטיל נוחת" |
![]() |
![]() |
# 15 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
אנחנו צריכים להתעורר, להתאחד ולהבין שבארץ הזאת זה או אנחנו או הם. המדינות האיסלאמיות שבעצם יכולות לסובב את כל שאר האיסלאם על האצבע כבר אמרו את זה, איראן כל יום אומרת שהמקום שלנו הוא לא פה...ואולי היא המדינה המוסלמית תומכת טרור הכי חזקה שיש כרגע מבחינה צבאית וכלכלית (למרות שיש את פקיסטן למשל שמחזיקה כבר בנשק גרעיני, אך לדעתי היא לא מהווה איום כמו איראן). ברגע שנתעורר, ונפסיק להיות הומנים תמורת חיי חיילינו ואזרחינו אז נעיף את האוייב הערבי מהארץ שלנו ל2000 שנה של שקט. קודם צריך לטפל באוייב שבפנים, הימין הקיצוני שפועל מחתרתית במקום לסייע לצבא ולכוחות הביטחון והשמאל הקיצוני שהולך ויורק וחיילינו בפנים במחסומים וחותך את הגדרות שאמורות להגן עלינו. אולי אז, נצליח להעיף את ה-75% אחוז הזה + ה-25% שלא השתתפו בסקר כנראה. וגם אם לא, תאמינו לי שעם ישראל יכול לגרום להשתין במכנסיים עד שתוצאות הסקר יהיו 100% תמיכה בצה"ל. עריכה: שלא תחשבו שיש לי כוונות להרוג ערבים (את ילדיהם, נשותיהם וחפים מפשע אחרים), אני בעד העברתם למדינה מוסלמית שנמצאת בקרבה, אבל להם יש אובססיה של האוייב הציוני ורק כאשר תהיה כאן מלחמה הם יבינו מי אנחנו ולמה מגיע לנו להיות פה.
![]() |
# 16 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
בחודש אחד נפתחו פה יותר מ5 אשכולות שתמיד היו וויכוחים בהם בין שמלאנים לימנים וכ'ו, מה יהיה? אז 75% חושבים שישראל ביצעה פשעי מלחמה(אני גם לא בטוח ששאלו את כל ערביי ישראל), זכותם לחשוב ככה לא? האמת שגם אני חושב שישראל ביצעה כמה פשעי מלחמה, להרוג אותי? אגב ProxyMan, אתה מערב פה דת עם לאום, יהודי שגר במדינות ערב - צריך למות או לחיות? לא הבנתי.. ולמה כל הזמן להכליל? לא נמאס? Last edited by Pavel; 30-08-06 at 06:47.. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
אין מה לעשות.
כאלה הם ערבים. |
![]() |
![]() |
# 18 | ||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() שהערבים הישראלים יבינו שהעתיד שלהם מובטח אם הם יהיו איתנו אז המצב שלהם ישתפר.
![]() |
# 19 |
Permanently Banned
|
שיגידו תודה שהם בכלל נמצאים פה
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
WBD.co.il
|
ציטוט:
![]() למה להכליל? כל ערבי שיגיד שישראל ביצעה פשעי מלחמה רוצה שישראל תושמד? חוץ מזה יש ערבים נוצרים ויש ערבים מוסלמים וערבים יהודים אפילו, לאיזה סוג של ערבים בישראל אתה מתכוון שהם רוצים שישראל תושמד?|טוויסט| תראה אני גר במעלות שהיא עיר שמחוברת עם תרשיחא, תרשיחא כולה מלאה בערבים, נוצרים מוסלמים ויהודים יחד. תאמין לי שהם לא רוצים שישראל תושמד, אבל תמיד יש את היוצאי דופן בחבורה - אז אני אגיד שתרשיחא נגד ישראל? אגב הערבים שם עושים שווארמה נהדרת|לב| |טוויסט| |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|