|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Авторитет
|
התכלית שלי היא להינות מהחיים ולהיות מאושר, מה שלך?
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
חברה, מתי תבינו, לחיים אין תכלית.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
1.אמיר אז תנסה להיות בן אדם ויופי ככה צריך שתהיה לעשות קידוש ולישמור כשרות...
2.התכלית שלי היא להיות בן אדם ולהאמין בבורא עולם... 3.mlnn אתה תבין שיש תכלים אתה תבין את זה בהמשך החיים שלך... |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
אני אנסה להיות כמה שיותר עדין.
דת=תוצאה של טמטום מוחלט. לא בא לזלזל. (טוב אוליי כן) אבל זו דעתי. שכל אחד יהיה את החיים שלו ולא יתערב לאחרים. נוח לך לדפוק את הראש כל היום בספר? סבבה. אל תהרוס את החיים של אחרים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
חס וחלילה אני לא מנסה להחזיר אף אחד בתשובה...
אני אומר לכם תקיימו מצוות תישמרו שבת זה יעשה לכם רק טוב... |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
אחד מהמצוות זה להתפלל לא?
אז איך לעשות מצוות בלי זה? כמובן שאני שומר כשרות עושה גם כן קידושים בשישי מידי פעם הולך לבית כנסת ביום כיפור וצם חוגג חגים אבל עד גבול מסויים |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
צודק במאה אחוז!
כל הכבוד לך.. אמן שיירבו כמוך.
# 9 |
חבר על
|
תיראה אורי אני שוב פעם אני לא אומר להיתפלל אני אומר מצוות זה לעזור לאנשים ושפיכת זרע לבטלה וכבד את אביך ואת אימך למען יעריכון ימך...ועוד...
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
עם השנים
האמונה שלי בדת הלכה וקטנה. ראיתי אנשים טובים, ממש נשמות, שנדפקו, שנהרסו להם החיים ( גם בתקשורת וגם בחיים האמיתיים.) ראיתי המון מקרים של חוסר צדק, בהם שאלתי - איפה אלוהים פה? איפה כל אנשי הדת? ראיתי המון מקרים של אנשים רעים, רמאים, עבריינים אפילו, שעושים מה שעושים ואחר כך מתפללים לאלוהים מבקישם סליחה וכו. כמובן שרובם לא משנה את הדרך או משהו. אז מה הטעם בדת אם היא בשביל שאנשים יתפללו אחרי שהם עושים מעשה רע? דת צריכה לגרום לאנשים להתנהג מראש כמו בני אדם, לעזור אחד לשני וכו. יש מיליארדי אנשים בעולם ואלוהים הרי אחראי על כולם. למה שלעזאזל הוא יקשיב דווקא לתפילות ולבקשות שלכם? דת זה נחמד, כל עוד זה לא הורס לך את כל אורח החיים. אם בגלל הדת אתה לא עושה משהו שאתה אוהב ( לראות טלויזיה בשבת נניח) אז מה היא שווה? אם כל האנשים היו דואגים להתנהג כמו בני אדם, לשמור על תרבות, דרך ארץ ( ואני מנסה להישמע הכי פחות פלצני שאפשר,) לא היה צורך בדת. ואם אדם עושה איזה פשע קטן, עושה משהו רע, זה קורה. אפשר פשוט לבקש סליחה. אבל כשאנשים כל החיים מנצלים אחרים ועושים רע מה הטעם אם לאחר מכן הם מתפללים לאלוהים? לא הגיוני שהדת תיתן יותר לאנשים שמראש הם אנשים טובים? ומה אצלי? אנחנו עושים קידוש מדי פעם, מקיימים את כל החגים וצמים והולכים לבית כנסת ביום כיפור. אנחנו לא אוכלים חזיר וכאלה ומשתדלים להקפיד על בשר וחלב. אבל לא לנסוע בשבת? נו באמת. לילה טוב. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|