|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
בגלל זה אני מקליד לבד.. אין הרבה ברירות. אתה רוצה קוד תקין? תתאמץ...
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני עדין לא מצליח לתקן את הקוד...
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
לא בדיוק, meshuga יש הרבה עורכים שעושים את העבודה בדרך הרבה יותר קלה נוחה ותקינה
לדוגמא : עבור PHP, י HTML - תשתמש ב ZEND עבור CSS - יש תוכנה שנקראת TOP STYLE PRO 3 עדיין בניסיון אבל נראית מאד מאד טובה (מראה את כל המאפיינים של ה CSS שאפשר להשתמש בהם עבור כל טאג וכד) בכל מקרה לעידן תראה איזה ארורים נשארו לך ומה אתה לא מבין... |
![]() |
![]() |
# 16 |
Fatal Error
|
שמע, זה שלמדת בבית ספר ASP עדיין לא הופך אותך מתכנת והדרך לשם עוד ארוכה.
מהאתר שלך אפשר להבין עליך מספר דברים: א. אין לך מושג בנוגע לכתיבה ע"פ תקנים, את הדבר הבסיסי אין לך - doctype ב. אתה לא מעודכן "בטרנדים" האחרונים, שימוש ב IFRAME הוא בהחלט לא אחד מהם ג. אין לך נכונות להשקעה כספית - אין דומיין ואין שרת (1asphost איחסון חינמי לא נחשב) ד. אתה מחפש כסף קל ומהיר, אין לך מושג בעסקים (ממתי באתר הבית של החברה שמים טונה פרסומות ADSENSE? על מקצועיות זה לא מלמד ה. גם לקרוא אנגלית את ה TOS של ADSENSE לא טרחת לקרוא, כי הקידוד שלך הוא windows-1255 ו. לא ראיתי את הקודים שלך ב ASP, אני לוקח הימור שגם שם העסק די דומה ז. עלה והצלח
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
האתר שלך מראה חוסר מקצועיות מלא :\
בוא נגיד ככה: אני אתן לך כמה בצעות לשיפור! דומיין נורמלי לקנות, שרת אחסון נורמלי לקנות, לא לפוצץ את האתר באדסנס, להחליף עיצוב י הוא לא מקצועי, ולאלהשתמש בIFRAMES. :\ |
![]() |
![]() |
# 18 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אז במה להשתמש אם לא בiframe או frame ?????
# 20 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
ואם כבר רוצים להשתמש ב IFRAME, תטען את העמודים בעזרת AJAX
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|