![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יבגני אני לא אומר לך מה לעשות אתה מחליט בעצמך אם להוריד שירים \ סרטים או כל דבר אחר בצורה לא חוקית לא ממש אכפת לי יש לי חברים שגם מורידים דברים בצורה לא חוקית וגם כאלו שלא זה ממש אבל ממש לא מענין אותי.
באשכול ההוא דיברתי על זה כי מישהו התחיל וניכנס לקטע הזה ואמר שאני כאילו "ילד טוב" אז אמרתי את דעתי בנושא. בעיקר מה שבאתי לאגיד שהם שמה שהוא עשה ורשם מעל הפרסומת של גוגל ליחצו כאן בבקשה זה עיצבן אותי כי זה רמאות ! אנשים שמפרסמים בגוגל אדואר זה עולה להם כסף ! כל לחיצה זה כסף ! אם אתה תלחץ על הפרסומת על מילת החיפוש שלי גוגל יגבו ממני כסף ! אבל אם זאת סתם לחיצה של ילדים שרוצים לחיות על חשבוני וסתם לוחצים זה מעצבן ! לגוגל יש מערכת בדיקת לחיצות אך לא תמיד הם לא מאשרים לחיצות שיקריות כך שזאת בעיה! תחשוב שסתם יקחו לך מדי חודש סתם פשוט סתם 20 דולר ! מה תגיד על זה? סתם פשוט סתם יבואו אליך הבית בן אדם יכנס אליך יקח לך את הארנק יוציא ממנו שטר של 20 דולר ללא שום סיבה מוצדקת! זה מה ששיגע אותי שעוד אנשים אומרים לי שאני מלשן ! אני משלם לגוגל אני לא רוצה שיקחו ממני סתם כסף ! וצודק דני תודה חשבתי שזה לא המקום הנכון רק שאני ידע עכשיו יותר ל"צנזר" לא לאגיב ולא להסתכל לכיון של אנשים בעלי מודעות ועקרונות לא נכונים. ומושיקו לא חיפשתי צומי , חיפשתי מודעות למצב ! חיפשתי שאנשים ישימו לב לכך ולא עוד יגנו על אנשים שעוברים על כך..... אפשר לנעול אם זה אפשרי. Last edited by popik; 01-08-06 at 20:25.. |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
הייתי מאמין על ילד בן 12-13 שירשום את ההודעה הזאת
אבל אתה? עם הגיל שיש לך אתה זה שצריך לתת פה דוגמא לא טוב לך פה,ביי. יש כפתור התנתקות ויש לחצן של X למעלה בצד שמאל אל תחשוב שאתה משפר את הקהילה הזאת עם הנוכחות שלך פה וגם אם חשבת הרסת את הכל באשכול הזה.. אז יאאלה ביי ![]()
תודה על תרומתך.
|
אף אחד לא מחזיק אותך... בהצלחה ביי!
|
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]()
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה בן 27 לפי מה שרשום בפרופיל משתמש שלך, אז למה בדיוק אתה מקשיב לילדים בין 15-16 מה שהם אומרים או למה בכלל אתה לא שם פס עליהם... אם אנשים יתחילו להגיד שזה כיף לקפוץ מגג של בניין אתה תקפוץ בשביל להוכיח להם שהם טועים? אנשים אומרים הרבה דברים, לא להכל צריך להתייחס... גנבים בעולם תמיד יהיו, אין מה לעשות (גם אני אחד מהם), יש גנבים סמויים ויש גנבים בגלוי. פשוט תלוי איך שאתה מסתכל על הדברים, מאיזו זווית... בכל מקרה, לא דבר שעובר בראש ראוי להוציא מהפה... בנושא הפרישה שלך, זה החלטה שלך, אתה יכול להשאר או ללכת. אם אתה מרגיש שאתה סובל כאן יש לך X בחלון הדפדפן. אף אחד לא מכוון אליך אקדח שתשאר או שתלך, הכל בחירה שלך. לילה טוב יבגני |
|
![]() |
# 16 |
אחראי קהילה
|
שיהיה לך בהצלחה, ואתה לא צריך לדפוק חשבון לכל אחד.
|
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
תקראו באמת את ההודעות הפרטיות...
בגלל התגובה הראשונה שלי הוא כתב לי הודעה פרטית עם הכותרת "עכשיו תקשיב לי טוב טוב י'אפס"... ואחרי מספר הודעות הגיעו הקללות משני הצדדים חח בתאכלס לא מפריע לי שאתה הולך אפילו יותר טוב, לך...ביי אף אחד לא מחזיק אותך בכח פה... אני ממש אבל ממש לא מאמין שכל מה שאתה משתמש בו חוקי לגמרי... חוץ מזה שבקהילה, כמו כל קהילה וכמו בכל חברה בישראל ובעולם... אנשים לא אוהבים מלשנים אין פלא שככה הגיבו לך כולם כי אנשים פשוט שונאים מלשנים |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
להת'...
מ.תיכנות
|
למה לך לפתוח אשכול? כדי לעשות רעש? לתפוס תצומת לב?
ביי ביי |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
"די שארק" , "וירטואל נט" וכו' דפוקים - זה נכון.
אבל מה הקטע של לפרוש? בכל אופן להתראות לך וחבל - יש הרבה טמבלים כמו הילדים האלו בפורומים אחרים ובחיים האמיתיים - תמיד יהיו ואתה לא תמיד תוכל "לפרוש". ציטוט:
כן ! צר לי לאכזב אותך אבל אם אתה לא ילד "מיוחד" אתה כנראה דביל =\ Last edited by WiseStyle; 01-08-06 at 22:16.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|