|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
תראה, מבחינת רמת התיכנות היא קלה, אני די בטוח שלא השתמשת פה בפונקציות מסובכות שיצרת בעצמך ובאלגנים, סך הכל הרבה עבודה אבל לא משו' קשה אני בטוח.
כולה החלפת נתונים עם DB וכמה פונקציות להרצת פקודות SSH, העתקת קבצים ועריכת קובץ ההגדרות. תשאיר את הסרגל דרגות, זה נוח. כל דרגה יהיה לו בהתאם עמוד שונה. אם זה ברמת אדמין, אז יהיה טבלה עם כל המתשמשים, בטבלה טור של באנים, טור של מחיקה וטור של עריכה, ומעל יצירת חשבון ריסיילר. ברמת ריסיילר רשימה של המשתמשים וכו' וכו' וכו'... שיהיה בהצלחה, אני מציע שבסופו של דבר תתאימו את זה לDA כפלאגין, זה יהיה מעולה. |
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה אלון, נראה לי שזה יעשה חוץ מחלק על הDA
הפאנל מתפקד והם מעדיפים שלא להחייב התקנה של פאנל אחר בשביל השימוש בכלל, הגרסה מקורית התחילה על שרת עם CP אם אני זוכר נכון NoMore: חשבתי על להוסיף לכל משתמש שנפתח דף שיתן פרטים על השרת (פועל או לא, הDJ פעיל או לא, שיר שמתנגן, כותרת ומספר מאזינים), צריך או שזה מיותר? |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
גירסא מקורית?
יעני הפאנל ניהול הראשון לשרתים התחיל עם CP? 1. אם חושבים על זה בצורה מסחרית, בנתח השוק שלכם אין כיום חברות שאין להם DA וצריכים את הפאנל ניהול שלכם. מלבד זאת שאתה תמיד יכולים לעשות שני גירסאות, אחד כפלאגין, אחד בנפרד. NoMore לדעתי זה יכול להיות מאוד נחמד כפיצ'ר, אני לא יודע אם אתה יודע לעשות את זה, אבל אני יודע וזה נחמד מאוד. נ.ב. זזתי למטה... מחר נמשיך בדיון אם יש צורך.. Last edited by Alon.R; 01-08-06 at 01:45.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לפאנל היו 2 גרסאות נסיוניות בשביל לנסות פקודות
העבודה עצמה התחילה על שרת עם cPanel יכול להיות שזה יהיה באמת גם פאגין בסוף מי יודע ![]() חוץ מזה, בינתיים לא חושבים על נתח שוק אלה על הפיתוח לגרסה טובה יותר בקשר לדף NoMore וPhoenix כבר עשו אחד שלא קשור לפאנל ![]() אחרי ששאלתי גם את Phoenix, ההצעה שלך אלון על הטבלה תעשה ![]() הדף גם כן יעשה ![]() תודה על העזרה מקווה לעוד תגובות |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
צר לי לשאול אבל איך זה פאנל רדיו אם אין אפשרות להריץ לעצור ? לערוך ?
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש אפשרות להריץ ולעצור ולערוך!
האפרויות המעשיות בוטלו בשביל שלא יעשו בלאגן כמו שהאפשרות לשינוי סיסמא בוטלה בשביל שאנשים לא ישנו סיסמא ואז יצתרכו להחליף |
![]() |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ניראה מעולה.
בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 18 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
איך אפשר לתת הערכה למשהו שאנחנו לא רואים את כל האפשרויות שלו..
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אחלה של מערכת, יפה.
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכולם
זה לא שאתם לא רואים את כל האפשרויות, אתם כן! פשוט זה לא יעבוד מעשית, התקייה של הרדיו לא תיווצר והרדיו לא יפעל אבל הפארויות נראות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|