|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חח, לדבר על אכסון. לא יודע אם זה ממש יהיה ככה. אבל זה יהיה כזה מפגש כיף כזה.
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לדבר על איכסון?
צאו עם חברים שלכם לקניון, עדיף לכם. אני לא אגיע \=. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
איזה LOL עושים מפגש כדי לדבר על אחסון ? WTF ?
עושים מפגש כדי לראות עם מי שאתם מדברים כל יום מסתובבים בעזראלי הולכים לג'וייסטיק עולים לגג מביאים נרגילה יושבים צוחקים אחרי זה הולכים למקדונלדס יושבים יש צחוקים ושוב עושים סיבוב לגג ורואים פריקים מציקים להם והכל וזהו כבר יהיה ערב והבייתה רואים שבחיים לא הייתם במפגשי פורומים :O ומה שמשוגע אמר שמה שבאינטרנט נשאר באינטרנט זה בולשיט למה ? כי הוא פוחד להכיר אנשים במציאות ומכיר אותם רק באינטרנט ואני אומר את זה בתור חבר אינטרנט שלו LOL אתם הורגים אותי |
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואממ תלוי איפה זה...עזריאלי כבר משעמם תמצאו מקום אחר |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם זה יהייה בים אני לא יוכל לבוא
כי התרסקה לי היד ואני עם גבס :\ |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
מה דעתכם?
מה דעתכם על יום ראשון ה - 20.8.06.
אני איתן מספר מקומות תגידו מה הכי ניראה לכם!? 1. בניאס. 2. אזריאלי. 3. כינרת (באחד החופים). 4. פארק המים של שפיים "שפיים ונהנים" (כרטיס כניסה 88 ש"ח). 5. לונה פארק (מחיר כניסה ליחיד מגיל שנתיים הינו 85 ₪ כולל מע"מ. מחיר כניסה לחייל/ת בהצגת חוגר בתוקף 67 ₪ כולל מע"מ. מחיר כניסה לחייל לוחם 43 ₪ כולל מע"מ)• ניתן לקבל כרטיס חינם תמורת 3950 נקודות של לאומי קארד • ניתן לקבל כרטיס חינם תמורת 390 כוכבים של ישראכרט). 6. סופרלנד (מחירים ומבצעים כמו ה"לונפארק"). 7. קאמל קומדי קלאב (מחירי הופעות תלוי בהופעה לפרטים כנסו http://www.camelcomedyclub.co.il/events.asp ליחצו על ההופעה וזה יתן את מחירה) אשמח לקבל עצות לעוד מקומות זה העצות שלי אשמח לקבל מקומות בצפון יותר אני בעד כינרת או בניאס. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
עם זה בעזריאלי אין לי בעיה להגיע
# 19 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אתה מעודכן? אתה חי בארץ? |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למה לא ניפגש בלבנון וזהו אני בעד עזריאלי כי לונה פארקים ומקומות עם מים אני לא יכול יש לי גבס |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|