|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
יש לי 2 טבלאות. users ו cats. יש תא ב cats שקוראים לו oid וב users יש id ו name. אני רוצה לשלוף את כל השורות שיש ב cats שה oid שלהם שווה ל id של הname "בניה"
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
הוקפץ באישור של תומר.
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
באמצעות פעילות א-סינכרונית, עם DataSet, תוכל לעשות את כל זה בלי שאילתות JOIN, כשאתה עובד עם realation ships בכלל לא על הDB, ומשתמש בDB רק לפעולה אחת, שליפה.
מעבר לזה, שזה מסתדר יותר טוב בתור OOP. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אבל זה מפצה על הזמן שהרווחתי בטעינה של קובץ וירטואלי (שלוקח אותו זמן כמו התחברות למסד בערך..) וגם פעולת הקריאה והאיתור מקובץ הXML.. אני עם בניה בעניין הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כי דבר ראשון, אתה טוען את הטבלאות שאתה רוצה, עם ה realation שלהן, עובד איתן ומעדכן רק את הרשומה שבה היה שינוי. למעשה, אתה עושה פחות פעולות מבכל שיטה אחרת. |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא רוצה לעדכן כלום אני רק רוצה לשלוף 5 שורות אבל במקום זה טענתי לזיכרון המחשב 2 טבלאות שלמות.
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא עובד. אני רק מדבר בתאוריה כרגע. אם משתמשים ב join המסד נתונים נותן לך את מה שאתה צריך. בdataset השרת נותן לך ובחוסר יעילות יחסית למסד נתונים כי הוא גם לוקח יותר נתונים ממה שצריך וגם מחפש את מה שאתה צריך. כן או לא? כל הרעיון ב join זה שלא יצטרכו לשלוף הרבה נתונים ולעשות השוואות בשרת.
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אתה יכול באמצעות ה Adapter למלא אותו רק בנתונים לפי שאילתה כלשהי שיועברו אליה פרמטרים בצורה דינאמית. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אז יותר יעיל להשתמש בשאילתא עם join מאשר לשלוף את הטבלאות ואז להשתמש בrelations.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|