|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
לא ביקשתי ממך? עשרות פעמים ביקשתי !
ומוזר שעברו פתאום 3 שעות, בהודעה הקודמת היה מדובר על שעתיים בלבד. מה שרשום בחתימה ובאתר על 24 שעות 7 ימים בשבוע מדובר על תמיכה ברגע ששרת נופל אני מתחייב שאם שרת ייפול לך ב-2 בלילה או ב-7 בבוקר אני אהיה זמין להעלות לך אותו. תמיכה טכנית ב-2 בלילה עם כל הכבוד אני לא מוכן לספק. בנוגע לתקלה היום, היא סודרה תוך פחות משעה ! אני יכול להפנות לפה לקוחות שלי שיגידו לך בעצמם שגם להם הייתה תקלה כי כל השרת הותקף תוך פחות משעה התקלה סודרה, והשרת האחרון הועלה 52 דקות אחרי הנפילה - אנחנו בודקים הכל כדי לפצות במידת הצורך ! וזה שאתה מתקשר 40 שיחות ב-3 דקות זאת לא אשמתי אתה רואה שבנאדם לא עונה לך, אתה יכול להמתין 5 דקות או להשאיר הודעה בתא קולי תאמין לי שכל מי שמשאיר לי הודעה מקבל מענה מיידי חזרה לטלפון שאותו השאיר - בהתחייבות !!!
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 12 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אל תספר לי שזה לקח 52 דקות לעלות אותו גי זה ממש לא סביר, אותה פעם שהתקשרתי זה היה בנוגע לתקלה בשרת, השרת נפל, אבל לא היה אצלכם דאון טיים... לפי מה שאתה ויאיר אומרים חברים שלי עושים QUIT בCONSOLE, אבל כבר איזה אלף פעם שיניתי את הסיסמא לRCON בFTP ולא הבאתי לאף אחד. חוץ מזה יאיר אמר לפני איזה חודש שהוא שם שהשרת יעלה אוטומטית, אז באותה פעם הייתה השרת CS לא פעל, ובאתי להתקשר אלייך בגלל זה מספיק חשוב, הטלפון מפריע?, תכבה... ממש לא אשמתי שאתם מתחייבים ל24 שעות תמיכה ואתם לא עומדים בזה. פעם בשבוע קורנ לכם DOWNTIME שלוקח בסביבות ה12 שעות לסדר, היום נפתר מהר יחסית, גם כן שלוש שעות. |
|
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
Dual Amd Opteron |
|
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
לא בנוגע לביקורת..
רק ל24 שעות תמיכה - רואים למה אמרתי שזה לא טוב להתחייב כשאי אפשר לקיים?
Permanently Banned
|
לגבייך אוהד אני לא מבין מה העניין למה בכלל הוא צריך להתקשר הוא קנה ממך שרת והוא לא רוצה להתעסק גם בטלפונים ולהתקע באמצע משחקים נגד קבוצות אחרות זה לא אמור גם לעניין אותו מה קרה לשרת שלך הבנאדם שילם לך מצידו שתהפוך את העולם בשביל שהשרת לא יפול לו סבבה קורה פעם פעמיים אבל לפי מה שאני מבין הבנאדם מתקשר קצת יותר מפעם פעמיים אז להתקשר ב2 בלילה כדי לקבל תוסף אני מבין אותך אבל בכל השאר לדעתי אתה פה אשם .
תבינו את הלקוח לא מעניין מה התירוצים שלכם אם אני אקנה שרת משחק לא אכפת לי מהשרתים של החברה ושהתקיפו אותם אני רוצה ת'שרת משחק שלי . ואני מדבר מניסיון פעם נפל לי הרבה השרת אני לא רוצה להגיד באיזה חברה הייתי וגם הפיצויים לא עזרו לי כי כ להזמן שינו לי ת'אייפי והביא ושרת חדש וכבר לא היה שחקנים וכל פעם לפרסם זה סיפור וברגע ששרת נופל הרבה גם שחקנים לא יכנסו אלייך. שוב אני אומר את כל זה ממה שהבנתי בנושא. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|