הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 15-07-06, 21:05   # 11
LinuxServ
חבר וותיק

LinuxServ's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LinuxServ שלח הודעה באמצעות MSN אל LinuxServ Send a message via Skype™ to LinuxServ

LinuxServ לא מחובר  

לא ביקשתי ממך? עשרות פעמים ביקשתי !
ומוזר שעברו פתאום 3 שעות, בהודעה הקודמת היה מדובר על שעתיים בלבד.

מה שרשום בחתימה ובאתר על 24 שעות 7 ימים בשבוע מדובר על תמיכה ברגע ששרת נופל
אני מתחייב שאם שרת ייפול לך ב-2 בלילה או ב-7 בבוקר אני אהיה זמין להעלות לך אותו.
תמיכה טכנית ב-2 בלילה עם כל הכבוד אני לא מוכן לספק.

בנוגע לתקלה היום, היא סודרה תוך פחות משעה !
אני יכול להפנות לפה לקוחות שלי שיגידו לך בעצמם שגם להם הייתה תקלה כי כל השרת הותקף
תוך פחות משעה התקלה סודרה, והשרת האחרון הועלה 52 דקות אחרי הנפילה - אנחנו בודקים הכל כדי לפצות במידת הצורך !

וזה שאתה מתקשר 40 שיחות ב-3 דקות זאת לא אשמתי
אתה רואה שבנאדם לא עונה לך, אתה יכול להמתין 5 דקות או להשאיר הודעה בתא קולי
תאמין לי שכל מי שמשאיר לי הודעה מקבל מענה מיידי חזרה לטלפון שאותו השאיר - בהתחייבות !!!

ישן 15-07-06, 21:35   # 12
HellgY
חבר חדש

מיני פרופיל

HellgY לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LinuxServ
לא ביקשתי ממך? עשרות פעמים ביקשתי !
ומוזר שעברו פתאום 3 שעות, בהודעה הקודמת היה מדובר על שעתיים בלבד.

מה שרשום בחתימה ובאתר על 24 שעות 7 ימים בשבוע מדובר על תמיכה ברגע ששרת נופל
אני מתחייב שאם שרת ייפול לך ב-2 בלילה או ב-7 בבוקר אני אהיה זמין להעלות לך אותו.
תמיכה טכנית ב-2 בלילה עם כל הכבוד אני לא מוכן לספק.

בנוגע לתקלה היום, היא סודרה תוך פחות משעה !
אני יכול להפנות לפה לקוחות שלי שיגידו לך בעצמם שגם להם הייתה תקלה כי כל השרת הותקף
תוך פחות משעה התקלה סודרה, והשרת האחרון הועלה 52 דקות אחרי הנפילה - אנחנו בודקים הכל כדי לפצות במידת הצורך !

וזה שאתה מתקשר 40 שיחות ב-3 דקות זאת לא אשמתי
אתה רואה שבנאדם לא עונה לך, אתה יכול להמתין 5 דקות או להשאיר הודעה בתא קולי
תאמין לי שכל מי שמשאיר לי הודעה מקבל מענה מיידי חזרה לטלפון שאותו השאיר - בהתחייבות !!!
השרת שלי נפל קצת אחרי 6:30, הוא קם פעם אחת בשמונה, אז נפל שוב, ואז לקראת 9 קם, ולא היו יותר תקלות.
אל תספר לי שזה לקח 52 דקות לעלות אותו גי זה ממש לא סביר, אותה פעם שהתקשרתי זה היה בנוגע לתקלה בשרת, השרת נפל, אבל לא היה אצלכם דאון טיים... לפי מה שאתה ויאיר אומרים חברים שלי עושים QUIT בCONSOLE, אבל כבר איזה אלף פעם שיניתי את הסיסמא לRCON בFTP ולא הבאתי לאף אחד.
חוץ מזה יאיר אמר לפני איזה חודש שהוא שם שהשרת יעלה אוטומטית, אז באותה פעם הייתה השרת CS לא פעל, ובאתי להתקשר אלייך בגלל זה מספיק חשוב, הטלפון מפריע?, תכבה... ממש לא אשמתי שאתם מתחייבים ל24 שעות תמיכה ואתם לא עומדים בזה.

פעם בשבוע קורנ לכם DOWNTIME שלוקח בסביבות ה12 שעות לסדר, היום נפתר מהר יחסית, גם כן שלוש שעות.

ישן 15-07-06, 21:57   # 13
Host-Gaming.co.il
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Host-Gaming.co.il שלח הודעה באמצעות MSN אל Host-Gaming.co.il

Host-Gaming.co.il לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Office-Serv.Co.il
מההתחלה לא ממש אהבתי את הגישה של יאיר .
בכל מקרה , חבל לשמוע , בעבר היו להם המון שרתים , והשרתים כמעט הכי טובים .
יש לו עדיין שרתים טובים.,הוא מכר לי את השרת שלו
Dual Amd Opteron

ישן 15-07-06, 22:20   # 14
FreshServ.Net
אחראי פורום

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל FreshServ.Net שלח הודעה באמצעות MSN אל FreshServ.Net Send a message via Skype™ to FreshServ.Net

FreshServ.Net לא מחובר  

לא בנוגע לביקורת..
רק ל24 שעות תמיכה - רואים למה אמרתי שזה לא טוב להתחייב כשאי אפשר לקיים?

אי-מייל: admin at freshserv.net.

ישן 15-07-06, 22:35   # 15
Aviv|LDFix.com
Permanently Banned

מיני פרופיל

Aviv|LDFix.com לא מחובר  

לגבייך אוהד אני לא מבין מה העניין למה בכלל הוא צריך להתקשר הוא קנה ממך שרת והוא לא רוצה להתעסק גם בטלפונים ולהתקע באמצע משחקים נגד קבוצות אחרות זה לא אמור גם לעניין אותו מה קרה לשרת שלך הבנאדם שילם לך מצידו שתהפוך את העולם בשביל שהשרת לא יפול לו סבבה קורה פעם פעמיים אבל לפי מה שאני מבין הבנאדם מתקשר קצת יותר מפעם פעמיים אז להתקשר ב2 בלילה כדי לקבל תוסף אני מבין אותך אבל בכל השאר לדעתי אתה פה אשם .
תבינו את הלקוח לא מעניין מה התירוצים שלכם אם אני אקנה שרת משחק לא אכפת לי מהשרתים של החברה ושהתקיפו אותם אני רוצה ת'שרת משחק שלי .
ואני מדבר מניסיון פעם נפל לי הרבה השרת אני לא רוצה להגיד באיזה חברה הייתי וגם הפיצויים לא עזרו לי כי כ להזמן שינו לי ת'אייפי והביא ושרת חדש וכבר לא היה שחקנים וכל פעם לפרסם זה סיפור וברגע ששרת נופל הרבה גם שחקנים לא יכנסו אלייך.

שוב אני אומר את כל זה ממה שהבנתי בנושא.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום