|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
שרת, תחזוק, עוד משהו ? לא נראה לי.. אם הוא היה רוצה לעזוב אותי אין לי שום בעיה להחזיר את מלוא הסכום, מה שהוא רצה זה פיצוי רק על 200 מגה של הפורום והבאתי לו פיצוי יחסי לחבילה. |
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
רונן הייתה צריך ליידע אותו שהשרת שלך לא יכול להזחיק מסד הגדול מ100 מגה .
Winner
|
ציטוט:
לפני שקונים אמורים לקרוא את התקנון
# 14 | |
הוסטסניון
|
אז כך :
רונן אני לא באתי כדי להתערב בעסקים שלך אלה בעיקבות התגובה המעצבנת שלך והלא רצינית ... בכל מקרה לאלו אשר אומרים שכתוב אצלו שמעל 100 מגה זה אסור ? כמו שאומרים את זה Show Me ! ציטוט:
"תוכן המעמיס " לא כתוב מגבלה ל 100 ! ככה שהוא מחוייב גם לפי התנאי הזה "במקרה זה החברה (עסק רונן תקן !) תחזיר ללקוח את הכסף על הזמן שנשאר לו .." משמע אוןמר או שהוא ימשיך את השירות והנפילות תסדרו בעצמכם ואפילו תיקנו פיירוואל או החזר כספי .. פיצוי 200 מגה לא יעזור למה ? המסד יותר מ 100 מגה עדיין !!!! מה לא מובן פה ? ככה או ככה השרת שלך יפול מה אם זה רסיילר השרת י]פול יותר מהר ? LOL כמה שאתם עושים צחוק ! ולאלו שמתחקמים שיגידו שכתוב שבמקרה והדבר מעמיס ... כתוב לכם תנאי קבלת לקוח ! רונן קיבל אותו כלקוח וקיבל על כך כסף ? זאת אומרת שהוא עבר את תנאי הקבלה ורונן מחוייב לספק לו שירותי אחסון ! כמו שהובטח לו ! יום טוב שיהיה לכם בהצלחה אני את עבודתי עשיתי רונן מצטער לא בא לפגוע בעסק שלך ולא כלום חס וחסה ! שיהיה לך רק טוב אבל להבא תגובה כזאתי לא לרשום זה כאילו אתה בא ורושם "הוא צוק אין מה לעשות אני דפקתי אותו" מילה במילה ! Last edited by Kuchi; 15-07-06 at 15:31.. |
|
![]() |
# 15 | ||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
ממ..אמנם עומר צודק אבל לא יכול להאשים את רונן!
לכל שרת יש "גבול" של עומס מסד, במקרה כזה המסד נגיד שוקל 200 מגה.. כלומר במידה ויש עוד פורום כזה או קצת יותר אז נוצר קריסת מסד, זה לא הכי קשור לתחזוק.. יותר קשור לכוח השרת:P במידה ורונן רשם בתקנון שאסור אז מצדך לך אסור לעלות מסד בגודל הזה. למשל אני, למי שיש יותר מ 100 מגה מסד המחיר של החבילה שונה בהרבה.. |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
אז כך
רונן לפי מה שהבנתי ממנו זה לא מה שהוא רצה זה מה שאתה הצעת ! ואמממ בנוסף אתה יודע שהוא יכול להגיד שהוא מהעדה הרוסית ולא יודע עברית והוא קרה את התקנון הבא : http://light-era.net/rus/takanon.html למי שאין עצבים לגשת לבד ציטוט:
לא אני לא רוסי ישבתי לתרגם חחח משיעמום בכל זאת חוק הגנת האזרח גם אם הסכם בעל פה זה נחשב ואם ינצל המוכר ספק או כל דבר את אי יכולת הבנת השפה .... בקיצור מבין אותי ? הוא יוצא צודק פה :\ בכל מקרה גם אם תתן לו 200 מגה השרת שלך יפול כי אמרתם שהמסד שלו 100 + - ככה ש... וביננו זה לא קשור ! כי סטייל הוסטס אמר שפשוט מתקיפים אותכם בוא נגיד ככה : קנו פיירואל נגד DDOS + תעשו דבר חכם בקשו מיאיר שיהיה תומך שלכם .. או אבי מ LOM או אם אתם יודעים לעשות לבד תעשו שאי אפשר להכנס לשרת יותר מפעמיים עם אותו אייפי ... ועוד כמה דברים ויהיה רק טוב ולא תאשימו פיקוט בגלל מסד ... בולשיט אחי ! |
|
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
לא דע למי להאמין
אך אני יודע שרונן אחלה בנאדם, עוזר ומספק כמו שצריך את המוצר... |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
לא נאמר פה באף תגובה שרונן לא אחללה
ואללה מיצידי הוא מצויין מעולה פצץ ! זה לא קשור במה שמדובר ... |
![]() |
# 20 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
ב. אפשר לקבל את הפיצוי? אפילו פיצוי חלקי יעזור לי -> לא זכור לי שביקשתי פיצוי על ה-200 מגה ,התעניינתי אם יש איזה פיצוי שאני יכול לקבל ושאלתי אם אתה יכול לארגן לחבילה הבסיסית הזאת אכסון לפחות עד סוף החודש שאני אמצע פיתרון. ד"א קוצ'י תודה על הגיבוי. =] |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|