|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח הרגת אותי בן אדם , באתר של רדיו יש שרת ? בלוגו?
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
רישיון מאקום מי ישמע כמה אנשים מאזינים לרדיו איזה הפרת זוכיות יוצרים וואי
אתם באמת חושבים ש50 מאזינים גג זה בכלל מזיז לאקום.
Permanently Banned
|
ציטוט:
וגם רשום באתר שהרדיו משדר 24 שעות ואין לכם נראה לי גם בוט לשרת אחרת זה היה משדר עכשיו . . תהיה קצת יותר רציני תעלה עיצוב נורמלי . תעשה דפים מעוצבים יפה תרכוש שרת עם בוט. אם יש לך שם יותר מקצועי זה גם יהיה טוב אבל לדעתי אם יש לך אתר מקצועי ושדרנים מקצועיים אז השם עוד יכול להישאר . בקיצור קח את מה שאמרתי כביקורת בונה ותשפר =) |
|
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
לא פועל לי .
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
יש מלא בעיות אני יכול להגיד לך בעיה אחת
שכל קישור נפתח בחלון חדש וזה מעצבן מאוד יש עוד הרבה הערות אבל תחפש אותם לבד לא כל כך קשה למצוא
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עוד מנהל מוזיקה כללי אבל אני פורש מורידים אותי עוד כמה ימים כנראה.. עובד לי עכשיו.. אין שידור 24 שעות, עובדה שכרגע אין שידור וזה חבל עיצוב לא כל כך רציני.. עדיף לך לקנות עיצוב רציני כמו שאני עושה האתר הזמני שלי זה עיצוב מעפן, אבל זה אתר זמני בקרוב מגיע עיצוב יותר רציני וקליל עמוד הצוות מסודר בצורה מעצבנת, תסדרו אותו בצורה רצינית שיש כמה קבוצות, בעלים שדרנים שדרני אורח יחצנים וכל מה שאתה רוצה, כל קבוצה יש בצורה אנכית כזאת רשימה של הכינויים או איך שתרצה של כל מי שבקבוצה וכשלוחצים עליו נפתח דף עם פרטים העמודים נפתחים בעמוד חדש, זה לא הכי נוח בעולם זהו... נתתי מספיק דברים לשיפור אני חושב קח כביקורת בונה כי אני רק רוצה לעזור לרדיו.. Last edited by tradio; 16-07-06 at 09:25.. |
|
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
טוב אחים שלי הבנתי אתכם...ובדיוק נפלתם על יומיים של תקלות
אבל זה בסדר...נעלה עיצוב נשפר נקנה בוט והכל ונדבר איתכם |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
העיצוב של האתר על הפנים,
וכדאי לכם לשפר את איכות השידור גרוע
חבר וותיק
|
זה מה שכתוב בעמוד של הלוח שידורים שלכם:
ציטוט:
אתה לא חושב שזה לא אמור להיות כתוב שם ? זה נראה שהאתר שלך נבנה מרגע לרגע. אני הייתי מציע לך לקנות \ להביא עיצוב טיפה יותר נוח לעיין , טיפה יותר מושך. לתכנן את האתר , כיצד הוא יהיה? מה יהיה ? איך יהיה? וכו'... קצת השקעה ודימיון ועבודה חסר פה. הגופן של הדף של הלוח שידורים גדול , תכוב בתחתית האתר באיזה רוזלוציה מומלץ לצפות באתר. הכותרת שכתוב " לוח שידורים " באדום זה גדול מידי לוקח חצי עמוד ולא נוח ונראה שעשו את זה בצייר. עוד דבר בנוגע ללוח שידורים רוב השידורים לא מושדרים בשעות שלהם , תטפל בזה. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= בנוגע לקטגוריה האזנה לרדיו. הייתי מציע לך לעשות להאזנה ב Winamp , Media Player , Real Player לעשות להם האזנה בסאב דומיין וכמה שיותר לנסות להסתיר את האייפי , הצעה אישית. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אותו הערה בנוגע לעומד של הצוות כתוב לך שם: ציטוט:
בכל מקרה בהצלחה עם הרדיו עידן. ![]()
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עיצוב מעפני ביותר לצערי ..
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|