|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אני רק רוצה להוסיף ולומר שאין הגבלה בכמות האתרים שאני מוכן לארח, אני אפילו מוכן להקדיש שרת שלם נוסף עבור הפרויקט.
עלה דף הפרויקט באתר: http://www.novel.co.il
![]() Last edited by yaiRy; 13-07-06 at 14:24.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לדעתי הצעה סבירה אני אישית לא הייתי לוקח אותה אבל ההצעה סבירה. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
|
ציטוט:
אין הרבה כאלה. כמובן שלא חסרים אנשים שמוכנים לשלם הרבה כסף עבור קידום SEO אבל למצוא לקוחות תמורת לינק? אין הרבה כאלה. סבירות היא בעייני המתבונן, אתרים חיים על האירוח, זה הליבה שלהם - נכון בארץ המחירים לאירוח מצחיקים אבל האיכות שווה להם. אני יכול להבטיח לך שכל לקוח שישב / יושב תחת השרת שלי התרשם אך ורק לטובה (:
![]() Last edited by yaiRy; 13-07-06 at 17:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
|
עדכון
קיבלתי 3 מיילים מאתרים בעלי PR 4 עם פוטנציאל לעלות ל-5 בחודשים הקרובים, קיבלתי אותם למערכת ואחד מהם כבר החזיר לי חוזה חתום והעדכון דומיין נעשה ממש ברגעים אלה (: אתרים בעלי PR 4 יש לכם גם צ'אנס להתקבל.
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני רוצה לציין שזו הצעה ממש שווה לבעלי אותם אתרים
אני גולש במספר אתרים אשר מאוחכסנים על השרת של יאיר (הוא יודע על איזה אתרים אני מדבר) ולמה משנה מתי אני גולש המהירות והזמינות של האתרים מושלמים בהצלחה יאיר ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ו100$ אגב זה מחיר מצחיק כי המחיר שכרגע דורשים לקישורים לאתרים הוא גבוה בהרבה כלומר "אני לא מדבר סתם" עדיין אני לא רואה הגיון בעסקה כזאת, עקב כך שכל האתרים בעלי PR5+ הם אתרים ותיקים וחזקים. כדי לך לבדוק כמה זמןו האתר קיים ואל תעריך אתר לפי העדכון האחרון שנערך לפני חודשיים וחצי בגלל שגם אתרים שטחיים ובעלי מספר לינקים מצומצם קיבלו PR שלא מתאים לרמת האתר (כן גם כמה אתרים כאלה שלי). |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Guest / אורח
|
הצעה לא משתלמת.
אבל אני בטוח שתמצא פה כמה פראיירים. |
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
שלום אני דיי חדש בזה תוחלו להסביר לי מה זה pr?
תודה מראש ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 20 | |||
|
ציטוט:
תריץ חיפוש באתר הנ"ל, מחיר סטנדרטי לאתר PR 5 עבור חצי שנה - 50$ (כמובן שיש נושאים יותר מבוקשים ופחות מבוקשים). בחשבון פשוט כ-8$ לחודש ( 36 ש"ח לחודש ) מחיר מוערך של חבילת הוסטינג. ציטוט:
רוב אתרי PR 4-5 ומעלה בכלל לא יודעים לנצל את האתרים שלהם למטרות כסף, וגם אם הם ידעו בספק שהם ימצאו לקוחות בתחום ה-SEO, זה שוק נפלא כשאתה יודע לעבוד איתו נכון. אנשים נותנים אירוח חינם תמורת פרסומות, גימיקים תקשורתיים וכו'. אני נותן אחסון חינם ( שלא תמצא כמותו בהרבה מקומות בארץ ) עבור 2 קישורי טקסט, תזכור שבסה"כ מדובר פה ב-2 קישורי טקסט ולא באף תמורה אחרת. כמארח האתר אני מכיר בבעל האתר כקניין רוחני של האתר בלבד, זכותו המלאה לעשות עם אתרו כל דבר שרק ירצה. זאת אומרת, אם אתה בעל אתר מחליט להתארח תחת הפרויקט שלי אתה יכול להשתמש באתרך לכל מטרה שרק תרצה (בין היתר גם להרוויח כסף). אני לא שולל אף זכות מבעל האתר לעשות כל מה שרק ירצה. "פראיירים" היא ממש לא המילה המתאימה כאן, אנשים שמוכנים לקפוץ על הזדמנות חד פעמית ולארח את אתרם חינם בלי דאגות על הראש מצטרפים ואני מאמין שגם ימשיכו להצטרף לפרויקט שלי. לפני שאתה זורק כאלה הערות, כדאי שתשים את שני הצדדים על המאזניים ותשקול טוב טוב את הצדדים. ציטוט:
![]() Last edited by yaiRy; 14-07-06 at 06:36.. |
|||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|