|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
אכן... יום עצוב.
בתוך כמה שבועות הצליחו לחטוף לנו 3 חיילים, אני מתאר לעצמי איזה תמורה הם ירצו עכשיו... בטח אלפי אסירים. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל לדעתי ישראל צריכה להתחיל לטפל בבעיות הפנים ולא לדאוג לשלום האירופאים ומה הם יגדו ומה הם יעשו.
דווקא מכל האנשים בעולם, נשמע מרייס דברים על הריסון של ישראל, היא אישה שחורה , שעמה סבל כל כך הרבה זמן אומרת שאנחנו צריכים ריסון. שימו לב איזה אבסורד, למעלה ממאה שלמה לא יוכלים הפלסטינים למצוא לעצמם מנהיג שפוי שיקח אותם ויוציא אותם מהבוץ שהם נכנסו אליו, הם לומדים על החשבון שלנו, מקבלים זכויות כשם שכל אזרח אחר מקבל, שירותי בריאות ומקבלים שירותי תבואה טובים יותר משאר מדינות מזרח התיכון, ועל כסף שלנו מתכננים פיגועים משום מה האירופאים שוכחים לציין את זה במכתבים החריפים שלהם לגברת רייס ולמר קופי ענאן. אני מאמין ששרון הצליח להוכיח את מה שהוא רצה להוכיח, לא משנה כמה ניתן לכלב הוא תמיד ישאר רעב, ואני חשוב שהגיע הזמן לתת לערבים לטעום מהדיסה שהם בישלו בעצמם, לחלק נשק לכל אזרח ולהרוג כל אחד, לא האנמתי שאני אומר את הדברים, אבל כל ילד ערבי שנולד הוא מחבל פוטנציאלי וזה סיכון גדול מידי. |
![]() |
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
פשוט עצוב!!!
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מאוד מאוד מאוד עצוב.
אני מקווה שעכשיו אנחנו נפציץ אותם חזק. להפגיז אותם בכל הכוח!! |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
ציטוט:
אבל ממש ממש מסכים.
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 12-07-06 at 13:47.. |
||
![]() |
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הם רוצים לעשות החלפת שבויים, אם נחזיר להם שבויים אז הם יחטפו עוד ויעשו את זה שוב ושוב. וזה לא יפסיק. בגלל זה גם לא אין כל כך תשובות. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
אין כזה דבר להחזיר אלפי שבויים כי כל אחד מהם ינסה לחטוף עוד וזה לא יגמר...צהל צריך לעשות מבצע ולא איזה מבצע סבתא מעפן אלא מבצע מאורגן שיחזיר את החיילים אחרי שהם יחזרו יהיו אבדות במיוחד שלהם ותפרוץ מלחמה...רק ככה נוכל לחיות בשלום אי אפשר להאמין לעצמנו שבאמת יהיה שלום אם ניתן לערבים האלה נשק ומצרכים והם משתמשים בזה נגדנו...
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שעכשיו הזמן להתחיל ולספור מה עושה הממשלה, אף על פי כן, אני מאוד כועס על אולמרט, אם תשימו לב היעוצים שלו הם אנשי ציבור ולא אנשי ממשל, כלומר הם יודעים מה לעשות עם ציבור אבל לא בממשל.
שר הביטחון עובר חפיפה ולמעשה אומר כל מה שאומרים לו להגיד - אני לא חושב שיש לו כרגע איזו דעה בנושא. בתקופה כזו אני מצטער שאין גזר דין מוות, אם היה לנו גזר דין מוות סביר להניח שכל העצורים שהיו שקורים לפיגועים היו נשלחים למוות ואולי במצב הזה לא היינו. בסופו של דבר, על העולם להבין שהערבים הם אויבים שלנו, ואויב לא מסוכן הוא רק אויב מת , אני לא רוצה להגיד מי אמר זה אני מניח שאתם תבינו כבר. לארוך השנים דאגנו יותר לדעת הקהל העולמית ופחות לדעה שלנו. ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא טוען דבר כזה, כלל וכלל לא. אני טוען שאולמרט צריך ללחום בהם ולהפחיד ולהרתיע אותם ולהודיע להם רשמית שאם הם לא יחזירו את החיילים ישראל תתחיל במלחמה איתם. האולטימטום צריך להיות שלנו לא שלהם. אם הם מספיק חכמים הם יסוגו ויחזירו את השבוים. מספיק עם האיומים השטותיים - להתחיל לפעול. יש לנו מאחורינו את ארה"ב שהיא המעצמה הכי גדולה בעולם. ארצות ערב מנסות לנצח ולמחוק את ישראל משנת 1947 ועד היום ועדיין לא הצליחו. צריך להראות להם שאנחנו לא מפחדים, שאנחנו יכולים לפעול בהתאם ו-Kick their ass מהמדינה שלנו.
![]() |
# 20 |
Permanently Banned
|
ממשלה של פחדנים.
גועל נפש מה שמתרחש בממשלה,שכונה. למחוק את עזה מהמפה,למחוק את לבנון מהמפה. עכשיו שלא יבואו כל השמאלנים שכאן ויזיינו תשכל שלא כולם ולא כולם כי שחטפו ומי שראה חדשות ראה את כולם שמחים זורקים סוכריות מחלקים עוגיות |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|