|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
ציטוט:
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ותעשה איזה עיצוב חמוד או משהו לא רציני אפילו רק css |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
תורן את בסיס הנתונים.
תעשה שבהוספה לא יכולו להוסיף תאריך שהיה לפני שבוע + למשל למנהל יש לקוח חדש, יש לו שבוע להכניס אותו לפאנל, אם לא הכניס אותו אז הוא יצטרך להתחשבן על הזמן הזה לבד. תבטל אפשרות של הכנת תגי html, דפקו לך את הדף. תעצב את הדף עם css שיהיה נוח לראיה וקריאה. שאתה מציג כמה זמן עבר מאז פתיחת החשבון תעשה משהו כזה: החשבון נוצר בתאריך X-X-X ופג תוקף בתאריך Y-Y-Y, נשארו עוד Z ימים עד שתקופת חשבונו של הלקוח תגמר / עברו Z ימים מאז שתקופת חשבונו של הלקוח נגמרה. זהו לעכשיו, קשה להגיב בגלל שהכניסו לך המון html לאתר שהרס הכל. שוב, הגנה שלא יכולו להזין html, בתאים של המספרים תבדוק שזה באמת מספרים. סידור נוח של הדף. 15 שורות גג לדף (15 לקוחות) מעבר לזה תעשה שניתן לעבור לעמוד הבא..
# 16 |
דוגמן הבית השמן
רון,לא כ"כ התעמקתי על המערכת הזאת מהסיבה השפוטה של איוצא לי ממנה כלום ואין לי סיבה לחסום שום דבר כי היא תהיה על המחשב הביתי ולא על שרת חיצוני ולא תהיה גישה לאף אחד פרט לבן אדם עצמו.
תמיד יהיו כאלה שיחפשו איך להראות שהוא חגמים גדולים ויכניסו html וזה כי הם פשוט טמבלים. אני אחסום עכשיו html רק בשביל שיוכלו לראות את זה טוב ---עריכה--- חסמתי HTML בשביל שכל ה"גברים" שיכולים להכניס קוד ריפרש לא יעשו את זה... טמבלים..
# 17 |
מ.תיכנות
|
מציע לך ללמוד על הפונקצייה is_numeric(), כי, ביקשת להכניס במספר תיבות מספר, הוא יכול להכניס גם תווים אחרים...
והמערכת די קטנה, וריקה, תנסה להוסיף עיצוב, פונקציות נוחות וכד' -טל |
![]() |
![]() |
# 18 |
דוגמן הבית השמן
טל,אני אומר שוב,אין לי טעם לעשות את זה.
הסברתי למי שהמערכת מיועדת לו שהוא צריך להכניס מסרפים,הוא לא טמבל ולא יזיק לעצמו בכוונה. אם זה היה משהו ציבורי כמובן שהייתי עושה את כל הבדיקות הנחצות ומאבטח כמו שצריך.
# 19 |
חבר מתקדם
|
יפה אחי תשנה קצת את העיצוב של הטבלה היא נראית מעפנה =]
# 20 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ממש יפה עידן =]
אתם סתם מבלבלים תמוח.. למה למישהו שהמערכת נבנתה בשבילו להזין מחרוזות במקום מספרים? =S שוב יפה מאוד, אתה משתפר ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|