|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ.תיכנות
|
סליחה על הדאבל פוסט,
עוד משהו, אם אמסטף לא צפוי, וכמו שאמרת צריך לעשות משהו.. למה ישראל לא עושה משהו בקשר לפיגועים, לפתח, לאלעידה, לחמאס? זה אותו דבר בידיוק. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
מצטער לבאס אותך
אבל אין אמסטף שלא תוקפני. הכלבים האלה רודפי דם ומחפשים דם אלה כלבים רוצחים חד משמעית ואין שום דרך לאלף אותם הם יכולים לשבת ולהיות בארצה אבל לא תמנע מהם לתקוף מקינאה למשל אוכל שאצל כלב אחר חתול תמים ברחוב וכלבים זכרים שמסמנים מקומות
# 14 |
מ.תיכנות
|
תאמין שאפשר, הכלבה שלי בגיל שנה, הייתה רואה חתול ברחוב, הייתה משתגעת, אז החלטנו לקחת אחד בבית, ולגרום לה להתרגל אל חתולים, לאחר שלושה חודשים, היא הפסיקה עם כל ההשתגעויות, וכמו שתראה אפילו בגילה הנוכחי, היא עם חתולים.
Eye-soft - אתעלם מתגובתך |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר על
|
הוא צודק לבן דוד של אבא שלי יש אמסטפית והיא ממש בסדר פשוט חינכו אותה כמו שצריך אנשים סתם ממציאים שמועות
ואפילו אם תשימו לב לכל הסיפורים האלה אם האמסטפים יש משהו או שהבעלים של הכלב ערסים שלא מתנהגים לכלב יפה ולא חינכו אותו או שהכלב מוכה לכל סיפור יש משהו שמסביר את העיניין ומה לעשות אמסטף זה כלב חזק אז שמתעללים בו הוא יודע איך להגן על עצמו כמו שצריך |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
כן הם ממש בסדר עד שהם יתקפו מישהו.
ככה זה תמיד.. זה בגנים שלהם, הם נוצרו במעבדה לצורך קרבות.. אי אפשר לשנות את זה זה פשוט בגנים שלהם.. |
![]() |
![]() |
# 17 |
מ.תיכנות
|
אתה טועה, מי שנוצר במעבדות היה פיטבול מעין שילוב של אמסטף עם רוטווילר, זה היה שילוב של הפה של האמסטף עם הכוח הפיזי.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
אמסטף,לא אמסטף
פיטבול לא פיטבול. בוא אני יסביר לך משהו, אתה באת לכאן לכתוב את זה במטרה לצאת חכם. מכיר את זה,קורה לפעמים מודה באשמה קרה גם לי. אבל בעצם,עשית כאן צחוק מעצמך. הכלב,פותח לקרבות,פותח למצוא דם. הכלב צמא לדם. אז מה??אז הוא משחק עם חתולים אז?? חברים לא תוקפים שכחת??? אבל ברגע שהחתול יתקרב לו לקערת אוכל אני רוצה לראות את החתול והכלב יושבים ביחד ורואים טלויזיה (אני צוחק אין דבר כזה כן?) אומנם הכלבים משתייכים ל'טרייר' וטריירים ידועים ככלבים רגועים אבל הם כלבים עם סיבוב בראש אומנם לא יכולים לגרום לפציעות חמורות כמו לאמסטף. בקיצור, אמסטף תמיד יהיה תוקפני. זה פשוט כלב לא אמין ![]() אז...עם כל החוכמת פסיקים נקודות וטקסט עדיף שתנעל את הנושא או תבקש שימחקו אותו. אז לסיכום יש כלב אכזרי,יש כלב רוצח. ואני מקווה מאוד שהגזעים האלו ייכחדו הם יפים שהם קטנים,הם יפים שהם גדולים הם תמיד יפים אבל לא לוקחים סיכון חביבי.
# 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ברגע שאתה מגדל כלב מסוג ה"אמסטף" אתה צריך לדעת שהוא מסוכן ולהעזר בחפצים מגנים (כגון רסן לפה וכו') . לתת לכלב לצאת לטיול כאשר אדם מבוגר בשטח . זאת דעתי . |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
אני מסכים איתך ב 100% ברוב הפעמיים בן האדם גורם לכלב להתנהג ככה.
בקשר ל Pancher חבל מאוד שאנשים חושבים כמוך זה אכזרי מצדך מאוד, אני אוהב מאוד כלבים ואף כלב לא אמסטף ולא פיטבול לא עשה לי כלום, תחשוב שאתה עכשיו תכה את חבר שלך ובגלל זה יהרגו את כל בני האדם! בגללך למה לא? זה מה שעושים לכלבים, מי אמר לך שהחיים של בן האדם יותר יקרים מחיים של הכלב? עריכה: דוגמה חדש יש לי: הפלסטנאים מפציצים את מדינת ישראל, אלפי אנשים נהרגים בשנה ואף אחד לא העלה רעיון להשמיד את כל הפלסטנאים. השמך יום נעים, בוריס. Last edited by Boris; 29-06-06 at 06:09.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|