![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
רוצה להמליץ על כמה חברות =]
אהלן, היום די משעמם לי והתחלתי להגיב פה בנושאים כמו שאתם רואים,
מה שכבר כמעט שנה לא עשיתי. בקיצור, באתי להמליץ על 3 חברות שאני מתאחסן אצלהם כבר הרבה זמן. נתחיל בחברה הוותיקה מבינהן, tiptip.co.il מאוחסן שם עם הדומיין modem.co.il, כבר מעל 4 שנים. אין נפילות, אין בעיות, שרתים סוסים, פשוט אין צורך בתמיכה! תתאחסנו אצלהם תאמינו לי תהיו בראש שקט בלי לפחד שהאתר יפול. ---------------- החברה השניה, שאני מאוחסן בסביבות ה9 חודשים, Extreme-Serv.co.il מאוחסן על הדומיינים: dbit.co.il, itv.co.il, wallak.net שירות נהדר של ליאור! פשוט מדהים אותי הבנאדם, תמיד עונה, תמיד עוזר בדברים.. עזבו אני לא יספר מה הוא עושה בשבילי חח.. בקיצור בנאדם זהב, וגם אין בעיות עם השרתים! שרתים שטסים, אין נפילות, חלק חלק חלק .. מאוד מאוד מומלץ! ---------------- ונסגור עם Hostrick של גיא (מאחסן שם 4דומיינים), שאני שם על ריסלר של ניל (Spenz) כך שזה לא בדיוק ביקורת על החברה עצמה, אלא על השרתים. שרתים נהדרים, אין בעיות, רץ חלק.. גם מאוד מומלץ. וסתם, אם שאלתם את עצמכם למה בחרתי לאחסן ב 3 שונות במקום רק באחת, לחלק את המשאבים בין כולם, כמה חשבונות, לכל אחד ייעוד שונה. - טיפטיפ זה יותר למיילים - אקסטרים לעסקים - הוסטריק לכל מיני קבצים מערכות ושטויות..
|