|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
דודה שלי !!
![]() ![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
להה באמת? ממש גילית לנו....
![]() אביעד אחלה בן אדם, ממש תותח.. ודודי, אוהו... מיסטר דודי יותר נכון. שני שותפים צמד שחבל על הזמן, מי שלא מאוחסן אצלהם = מפסיד!! מנסיון ממושך ![]() בהצלחה!
אחראי קהילה
|
דודי אחלה אישה, מת עליה. (:
חח סתם, ידוע, דודי נותן את כל הנשמה שלו בשביל הלקוחות (אני והוא מעלים כמה פרויקטים, צפו צפו :P) |
![]() |
# 14 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
דודי סתם זבל, גם חייב לי כסף וגם הוריד זכויות שלי על תכנות
אחרי שהוא הוריד פעם אחת, צעקתי לו והוא הוריד שוב זה בנאדם זה?!
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני שלחתי לך בדיוק את הסכום שסגרנו עליו והראתי לך קבלה יא חתיכת טמבל. ואני אוריד את הזכויות מתי שבא לי איך אני איתך? קיבלת תשלום על משהו,אל תהיה רודף בצע ותנסה לעשות עוד כסף על אותו אחד. חתיכת שמוק טיפש. ותודה לכולם,אני שמח לשמוע כאלו תגובות. |
|
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
באמת ידוע =] אחלה חברה ואחלה מנהלים
# 18 |
הוסטסניון
|
יודע, לא מפתיא וחסר...סתם!
אחלה חברה... |
![]() |
# 19 |
Whatever
|
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
אני יודע שלא הגיע חצי מהכסף, אז אמרתי לך כבר מליון פעם שתבדוק כל הזמן אתה אומר מחר אני ילך היום אני ילך חלאס תלך כבר תברר תעניין למה אני צריך לרדוף אחריך ו.. ציטוט:
תיודע מה הגיע בהעברה רק חצי מהסכום, סבבה.. פסדר נוותר לך אבל הורדת תזכויות שוב אחרי שכבר דיברנו, ועוד קיבלתי פחות מחצי מהכסף, ועוד בכלל עשיתי לך משהו שלמי שאני לא מכיר אני אקח עליו הרבה יותר. (וחוץ מזה לא שילמת על הורדת זכויות) אז לפחות כבד את זה ותחזיר תזכויות.. ישבתי הרבה זמן לבנות לך תמערכת הזאת. נמאס לי שאנשים מזלזלים בעבודות של אנשים.. אנשים משקיעים עובדים מוציאים את כל הנשמה בסוף, אפילו מוותרים על סכום שלא הגיע.. ובסוף מה, זורקים לך זין.
Last edited by sUP; 28-06-06 at 01:55.. |
||
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|