|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
PHP,ASP וצרפתית
# 12 |
חבר על
|
אנגלית ו PHP .
![]()
# 13 | |
חבר בקהילה
|
אני בהלבטות בין asp.net לבין php.
![]() |
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
תלמד את שתיהם..
# 15 |
חבר מתקדם
|
עקרונית אני עשיתי מסלול כזה :
למדתי C ואז ASP , עכשיו יש את PHP שזה בעצם שילוב של השתיים . עכשיו אני לומד C# שזה בעצם טכנולוגיית ה.NET ושנה הבאה אני ילמד את השימוש של זה ברשתות . הC היא שפה שהיא מאוד פשוטה , ויש לה סינטקס מאוד דומה להרבה שפות , ASP היא שפת רשת קלה מאוד אבל דיי חלשה . PHP היא שילוב של שתיהם , הסינטקס של C והרעיון של ASP . בנוגע לVB זה כבר מת נראה לי ... עדיף ללמוד C# \ JAVA . בנוגע לשפות , אנגלית כמובן . וצרפתית זאת שפה שאני חושב שצריך לדעת אותה למורות שאני לא לומד אבל יש להרבה שימוש בעולם . ספרדית אפשר ללמוד אבל לא ממש חשוב אם יש לך אנגלית וצרפתית , ערבית זאת שפה שהיא שפה חשובה אבל לא חשובה למישהו שרוצה לעבוד בתחום המחשבים .
Last edited by Slash; 23-06-06 at 23:32.. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וערבית יגרום לזה שבצבא ישלחו אותך לערבים שמה =\ ביגמיינד - אני ממליץ לך ללמוד ASP ואם אתה רוצה ללמוד שפה "אמיתית" תלמד ספרדית. |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
(לפותח האשכול) אני במקומך היתי הולך על אנגלית (ברמה הכי גבוה שאפשר) וגם על PHP...לאחר מכן אתה כמובן יכול ללכת ללמוד דברים אחרים אבל מומלץ שתדע את 2 אלא טוב במיוחד אנגלית...כל שפת המחשבים מבוססת על אנגלית (אני לא מדבר על הקוד הבינארי) |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
אנגלית אני יודע.
לא ברמה של שפת אם אבל אני יודע.
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
תלמד ערבית כי אתה חי במזרח התיכון ורוב הסיכויים שתשתמש בה....שלא כמו ספרדית (לא נראה לי שאתה תקפוץ לספרד כל יום הא?
![]()
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
PHP ואז אחר כך ASP לול
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|