|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
משהו אולי מצא כתבה?
באמת עצוב לשמוע.
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
רגע רגע... יודעים למה הוא התאבד? איך? כמה?
מה השם שלו? |
![]() |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ואחשל זה שהתאבד נמצא במצב נוראי ולרגע חששתי שזה הוא ובאמת אין מקום לצחוק על אנשים שהגיעו למצב כלכך נואש שלא מצאו סיבה לחיים.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
בטח עוד מעט ימצאו מכתב שהוא כתב לפני שקפץ ובו הוא מתאר כמה הוא שבור שחברה שלו עזבה אותו.
תסלחו לי, אבל ממרום שנותי, כל מה שאני יכול להגיד זה שמטומטם מי שחושב שזה הפתרון. מי שהולך במודע ופוגע בעצמו הוא לא שפוי, ולא מגיעה לו אפילו דמעה אחת. מי שבמודע חושב שלחיים שלו אין ערך (ותאמינו לי שממש לא משנה הסיבה), אני לא מרחם עליו אפילו לשניה. ובכלל, לקפוץ מבניין? יש כל כך הרבה דרכים יעילות יותר... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני ממש מתפלא שמ"מרום שנותיך" אדון Siteam, אתה לא מודע לכך שיש בעולם אנשים חלשים שמה לעשות - לא מסוגלים לעמוד בעומסים או לחצים שונים של החיים ומוצאים את המוות כפתרון לבעיות. להגיד שהם טיפשים? אם לא היו חוקים בפורום הייתי אומר שאתה כזה (ולא בדרך עקיפה).
הייתי רוצה לראות אותך - בעל נסיון - מר חוכמה, מסביר להורים של הילד שקפץ שהם הולידו ילד מטומטם. איך אפשר בכלל להגיד דברים כאלה.
# 9 |
חבר מתקדם
|
אני ואייל, זה שפרסם את המודעה, גרים באותו בניין.
ככה שגם אני ראיתי את כל הבלאגן, זה ניסיון להתאבדות, מצבו קשה, בן 17 עדיין לא יודע מי זה.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מפחיד =\
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|