|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
דבילי ואכזרי ?
ההפך, במקום שכל שני וחמישי יקומו חברות שיציעו שירותים ולא יוכלו לספק אותן, רק חברות רשומות ורציניות יוכלו לפרסם את עצמן.. זה ינפה אוטומטית את החברות ה"מזיקות" ובתיקווה שישפר קצת את מצב השוק. http://147.237.72.24/WebOJSite/Compa...x?id=511836355 אגב ההוכחה שלי :P
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
אמממ טוב....
בלי קשר אני יירשם יש לי עו"ד.. אל תדאג חהחהחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
ודבר שני ממחר אנחנו כבר ניהיה רשומים |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חוק החברות יכנס לתוקף ב-15 בנובמבר, זה כמעט עוד חודש מהיום (כבר פחות). עד אז, אין את ההגבלה שלו, וכל אחד מפרסם בעצם מה שבא לו וכל אחד גם לוקח את הסיכון עליו שמי שמציע לו את ההצעה הוא באמת עסק רשום ומסודר ולא מישהו שנעלם עם הכסף בלי כתובת. אין בכך הגנה משפטית על אף אחד, אבל יש בכך עזרה לחיפוש מי ה"אבא" של העסק. זה דבר חיובי שיש עסק רשום וכשאתה רוכש ממנו משהו ואתה לא מרוצה, יש ברשותך את האפשרות לאתר את בעל העסק בצורה יותר יעילה כדי לסגור פערים ביניכם במידה ויש לכם כאלה. ברגע שחוק החברות יכנס לתוקף, כל המשתמשים שירצו לפרסם הודעות בפורום, יצטרכו לעבור דרך אישור משתמש בו הם יצטרכו להציג את הפרטים שלהם כפי שפורט בחוקי הפורום. אין בעיה לאף אחד להרשם במע"מ. אם אתה קטין, פשוט תבוא עם אחד ההורים. זה ביקור יחסית קצר ולא מסובך. יש שני טפסים למלא והם בסה"כ עם השם והכתובת שלך. ממש קל ומהיר. אני מקווה שזה ענה לך על השאלה, אבל אם זה לא ענה לך על השאלה, אני אשמח לענות שוב. -אלון. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
מה עם עסק פטור?
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
חוק דבילי לפי דעתי...
מה יהיה על אלה שאין להם סורק/מצלמת אינטרנט?
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|