|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חסום
|
דיברתי איתו באיי סי קיו ..
האדון זורק את הכול על גלעד "תתקשר לגלעד" "גלעד אומר שזה מתחבר מאצלו" "אוי אני לא על המחשב שלי אז אני לא יכול לבדוק אם מתחבר או לא" הבנאדם פשוט דורש מכות + תביעות ! אני כבר לא יודע מה לעשות , פשוט תעשו לי טובה , אולי אני נדפקתי , אבל את החברה הזאת צריך להחרים מפה על כל הרמאויות שלה אפילו גלעד לא עונה לי ! |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אוקי ,
אני לא אומר שאתה צודק. ואדם צודק . אבל . גלעד באמת לא עונה . גלעד באמת לפעמים לא עומד במילה שלו לפעמים לא זמין . . וגם אני מזכיר שאני לא בא נגד גלעד . אבל - חצי מהשוק זה השכרת שרתים דרך גלעד , וזה בעיה ! חברות שצריכות לפרט שזה צד 3 !!!!!!!!!! והם תלויים בגלעד . חברות נופלות בגלל עסקאות כאלה . ואני עד לכך ! אז תפסיקו זה שאתם רושמים באתר שלכם - השכרת שרתים ומתלהבים . בעצם זה לא שלכם . זה דרך גלעד . תפרטו את זה - אל תיתלהבו שיש לכם שרתים להשכרה דרך צד 3 !
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
איפה אדם?
|
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
ליאור סליחה על זה מראש אבל זה מגיע לך!
אתה אידיוט! אל תפנה לאנשים צד שלישי... אני לקוח ישיר של גלעד, קניתי ממנו קופסא, ברגע שיש בעיה אני מרים טלפון לגלעד תוך לא יותר מחצי שעה אני תופס אותו (הוא כל הזמן בטלפון תמיכה)... סתם דוגמא היה היום בעיה גלעד סידר לי הכל והציע לי לשים דבר מסוים שעשוי למנוע מצבים נוספים של אי פעילות. אתה רוצה איכות?? תפנה ללקוחות הישירים של השרתים, תפנה לגלעד, תגיד לו שאתה קונה ממנו ולא אדם. אדם לוקח את השרתים מגלעד זה ידוע! למה אתה רוצה להיות תלוי בעוד 2 אנשים שאתה אומר לאדם ואדם צריך להעביר לגלעד, אני לא מבין למה לעשות את השרשרת הזאת. ורק לידע כללי, הזמנתי מגלעד קופסא שלמה שהגיע בזמן! והותקן בזמן ובלי בעיות... קיצר הביקורת שלך לא עושה את אדם שפל אלא את גלעד שממש לא אשם בכלום!! אתה לא יודע מה קורה עם גלעד, אתה לא לקוח של גלעד אין לך זכות להשמיץ את גלעד. ואתה שמקשיב לבן אדם אחד שהוא במקרה מתחרה של משה, אני לא בא לטעון שמשה טוב או רע שאפילו לא בא לי להכנס לזה במיוחד, אבל אתה מעביר ביקורת על משה מפי אדם, לא כל מה שאומרים לך נכון, ותאמין לי שיש המון אנשים שיגידו לך שזה חרא וזה חרא ורק זה טוב... אתה יודע מה צריך לדעת להבין... רוצה עצה ממני תתקשר לגלעד ותסדרו הכל כי אצלי אף פעם לא היו בעיות שלא נפתרו עם גלעד! שוב אני מבקש סליחה אם ירדתי עליך בכל דרך שהיא אני לא בא במטרה להוציא אותך באור לא יפה אני רק רוצה להסביר לך את הטעות שלך. פשוט כמו שאני אמרתי אתה הוצאת ביקורת שלא רק משמיצה את אדם אלא גם את גלעד וזה לא יפה. בברכה יבגני |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אדם לא יגיב פה.
הוא לא יהיה פה יותר סילקו אותו. לפי מה שמספרים סליחב על המילה אבל זאת חרא של חברה! מרמה אנשים,מסננת לקוחות..איכסה.. תתלוננו עליו..
משתמש חדש
|
אם זכור לי נכון, אדם אמר שהשרתים שלו ושהוא פשוט מאחסן אותם בארון של גלעד.
בכל מקרה, חכו לתגובה של הצד השני. |
![]() |
# 19 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כבר סילקו את אדם?..פשש..יפה...הפעם זה היה רק חודש וחצי(או פחות :\)
|
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
להבא,
לקנות ישירות מגלעד. מקווה שזה יפתר מהר ![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|