|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
עוד לא נגמר החודש , אבל אני גם תומך טכני. |
|
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
דודי אתה כבר יודע מה הלך איתם בפרטי .
במידה ואכן הכסף שולם ממחוייבותך להתלונן על כך . אותו ריסיילר שהורס לך דברים שכאלה לא ראויי בכלל לקרוא לעצמו "עסק" או "חברה" . זהו אדם פשוט ולעניין אשר רצה להרוס . לפי דעתי עם כל הכבוד שלי לפרש סרב אבל הם כן יכלו לעשות משהו בנידון . אני אישית פניתי לפרש סרב אבל הוא לא עשה כלום מכיוון שפחד מ"תביעה" . לאחר מכן צורף לוועידה בעל ה"חברה" אשר מכר את האחסון לדודי ואישר את העברת הגיבוי לידיי ע"מ שאעלה אותו לשרת שלי (דודי עבר להיות לקוח שלי) . עם כל זאת פרש סרב (ככל הנראה) החליטו להתעלם מכך וגרמו בעצם לאותו לקוח לפגיעה במידע השמור . אני בטוח במליון אחוז ששוב פעם פרש סרב או אחרים לא היו רוצים ליפול למקרים שכאלה ושאותו אדם אשר יוכלו בעזרתו לצאת ממצב כזה או אחר יבחר להתעלם מהם . אני מקווה מאוד שישנו גיבוי ושפרש סרב יחליט למסור לך את הגיבוי . שבוע טוב לכולם . בברכה, מאור . |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
פרש-סרב מגן על פרטיות הלקוח.
לפרש סרב אין רשות לגעת במידע מסויים אשר לא שלו. Ahhost קנו מפרש-סרב ריסיילר. עכשיו גיא לא יכול פתאום להיכנס למקום שכבר לא שלו ולקחת משם ככה דברים. פרש-סרב עושה את הדבר הנכון. עכשיו אתה מאור, אני מאוד מבקש ממך לא להתלונן עם כל זה שאני חבר שלך. אבל עוזר ללקוח אבל אל תשכח שאתה עושה דבר חכם בך שאתה יודע שאם הוא ימשיך אצלך עוד אתה תרוויח. אז קיבלת לקוח, מה עוד אתה צריך? לבקש מאנשים משהו שאתם לא יכולים לעשות? יום טוב, רותם.
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 15 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
שניהם זה חברות מגעילות , ואני ידע להבא לא לקנות מהן , וצריך להזהיר את כולם לא לקנות . גיא יכול ואולי יש לו עדין גיבוי ויכול עדין למנוע את כל זה . והוא לא עושה כלום בנידון . פשוט חברות מגעילות . אין לי מילים !!! אני לא יקנה מהם יותר בחיים . !! וזכות מאור להתלונן על כך , כי זה חוצפה מה שקרה פה , וכולם צריכים לדעת את זה , שלא ידפקו עוד אנשים תמימים !! !! |
|
![]() |
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ההרשמות לקייטנה בהוסטס נסגרו יש מספיק ילדים. ועכשיו ברצינות... פרש סרב לא יכולים להכנס בעניינים של ריסלרים אצלהם ואני גם לא חושב שהם מגבים את הריסלרים. בנוגע לתביעה - "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" |
|
![]() |
# 17 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ואני בן 16 . (ועם אתה מעוניין ללכת לקייטנה אתה מוזמן .. שמעתי על קייטנה חדשה בשם " הקייטנה של ענת " בת דודה שלי שם , אני יכול לסדר לך מקום ..) ופריש סרב יכולו להביא לי גיבוי , אבל זה לא משנה אני ממלא תובע את ahhost .! |
|
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז אני יכול להגיד לך משהו אחר זה לא בדיוק בתשלום . מה גם אם אתה חושב שאותו אדם לא יכל לעשות אני מודיע חד וחלק שהוא יכל לעשות זאת כיוון שקיבל אישור מהריסיילר שלו להוציא לו את הגיבויי . בכל מקרה רותם חמודי אתה מדבר הרבה דברים שאני יודע שאם היית במצב הזה לא היית אומר אותם ואני יודע שאם לקוח של לקוח שלי היה במצב הזה וכן הייתי מקבל אישור מאותו לקוח לתת את הגיבוי תוך רגע היה כבר את הגיבוי לאותו לקוח . בכל מקרה הדיון לא על פרש סרב אלא על האיי איצ' הוסט האלה . וחבל מאוד שכך הם עושים והורסים עבודות של אנשים זה פשוט חבל . |
|
![]() |
# 19 |
חבר פורום
|
לתבוע אותו?
![]() תתמודד עם המציאות שכנראה לא תקבל יותר את הקבצים שלך ![]() איתמר. (חיחיחי.... התגעגעתי לשטויות של הוסטס ![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|