![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אני לומד בהולץ, שלוחה של בית ספר של חיל האוויר, לא ראיתי שהם מלמדים אותי להיות מפקד. הם מכשירים אותי להיות טכנאי \ הנדסאי בצבא ואז להמשיך בדרך שאני רוצה. מוזר שלא ראיתי פעם אחת שלמדו אותי פיקוד. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי
|
קצת על סכומים:
בשחרור אתה מקבל 2 דברים, מענק ופקדון. (השיעורים המוצגים כאן הם מוערכים ללוחמים בלבד, "תומכי לחימה" מקבלי פחות). מענק בגובה של 8000 שקל המופקד לחשבונך עד 60 יום מהשחרור, אתה יכול לעשות בו מה שאתה רוצה. פקדון בגובל של 24000 שקל המיועד ללימודים, חתונה, רכישת בית וכו' את הפקדון למטרת לימודים ניתן לממש מול מוסדות המוכרים ע"י משרד הבטחון. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תוכל להסביר לי, מי מקבל את הסכומים האלה ? האם זה כל אחד \ אנשים מובחרים בחיל
![]() |
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
הסכומים כפי שציינתי הם ללוחמים אשר שרתו 36 חודש, מתוכם לפחות 32 חודש בתפקיד לחימה.
(סכומים מקסימליים) עריכה: סכומים מדוייקים ניתן למצוא באתר "היחידה להכוונת חיילים משוחררים במשרד הבטחון" או בקישור הבא: http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/hok/schum.pdf Last edited by דניאל; 02-06-06 at 21:14.. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 16 |
מנהל ראשי
|
שוב,
לכולם יש הטבות, בהתאם להגדרה שלהם (לוחם, תומך לחימה וכו'). |
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
דניאל תודה.
אני מיועד לשירות בקרבי אם הפרופיל 97 . תודה לך שוב. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אם הייתי בקרבי וכתוצאה מפגיעה בצבא הורידו לי פרופיל עדיין אני מקבל את הסכומים האלה? המשקית נפגעים אמרה לי למשל שאני עדיין יקבל תעודת לוחם מעניין אותי אם אני אמור לקבל גם את המענקים האלה |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי
|
תעודת לוחם כן,
אבל כל המענקים זה קצת שונה, פשוט בגלל שזה נספר לפי חודשים ברמת פעילות מסויימת. ה"תנאי" ללוחם אם אני זוכר נכון, זה 36 חודשי שירות מלאים מתוכם 32 ברמת פעילות של א+, לרוב...אותם "4 חודשים אבודים" הם בעצם זמן הטירונות שלך ואיזשהו אימון בסיסי שבו אינך מקבל א+. פחות מההגדרה הזו, ולא, אני לא חושב שתוגדר תחת "לוחם" (בלי שום קשר לתעודת לוחם אגב). ממליץ לך פשוט לבדוק ביחידה להכוונת חיילים משוחררים. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|