|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר פורום
|
עשיתי את זה.. אפשר להגיד.. חח.. הידיד הכי טוב שלה שאל אותה עלי היא עושה הוא ממש חמוד והכל.. וזהו.. חח.. ולא אמרה יותר מזה..
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ותגיד לו שישאל אם יש מצב בינכם |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
חמוד,
זה לא הפעם הראשונה ש"תרצה" מישהי, זאת לא הולכת להיות "האהבת הנצח" שלך, וכמובן שאתה עוד תפגע מאהבות, וגם תקבל אהבות מהסוג הנפלא שיש לעולם הזה להציע. ולכן גם אני בגישה של "נסה". הגישה הזאת קשה, אבל..היא הכי נכונה במצב הזה. מה שכן חשוב זה.. שלא תכניס מיניות בדבר, לא בפעם הראשונה שאתה "מהצהיר על האהבה שלך אלייה". בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ד"א אלי איזה תחת סקסי! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
אויש אויש לשלוח מישהו לרגל? מזה הבולשיט הזה :] תהיה ספריט, פשוט תזרום....
לפני שאתה זורם אבל אתה צריך לקחת פסק-זמן מכל הסרטים שמאכילים אותך פה ופשוט לדאוג לחיזור הקשר הידידותי. אתה יודע להתעניין יותר ולשלוח לה SMS של מה קורה?, מה את עושה בחופש?, אולי תבואי הנה אני מתגעגע? אחרי שהשיחות ביניכם זורמות פשוט זרום עם השיחה תמצא לך מתישהו אפשרות (אולי היא לא תגיע בכלל) ותגרום לה להרגיש במצב אינטימייייי :]. אם הכל לא עובד ופשוט לא הולך, רד לאילת לשבוע שכח ממנה ותחזור למישהי חדשה :]
# 18 |
נשמה של הפורום
|
בנוגע לקטע של הרגיש אני מבין אותך, אתה נקשר למישהי עוד לפני שאתם חברים ואם היא לא שולחת לך הודעה תמיד, או במקרה לא עונה לך בטלפון אתה כולך אוכל סרטים ונעלב מזה (אני מניח שזה המצב). אני מבין אותך.
פשוט שאל אותה אם היא רוצה לצאת. ככה. אם אתה לא מפחד מדחייה, לך על טלפון או פנים אל פנים. אם כן, איסי זאת הדרך הכי טובה, ז"א להתחיל עם זה... להגיד לה תראי אני חושב שאת חמודה, רציתי לדעת אם את בקשר או משו, את רוצה אולי לצאת איתי מתישהו סתם לא משהו מחייב, ובאמת מילת המפתח של כולם פה, לזרום עם זה...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|