|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
כמו שעדי אמר...
אבל באמת קראתה פה פשלה נחכה לתגובה של אבי... עידן. |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
הוא קרא את ההודעה...
ודיברנו איתו הוא יטפל בעניין הדומיין הוא אמר שהוא יראה מה הוא יכול לעשות. |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
כל עוד אתה לא הלקוח אבי לא חייב לך כלום אם הייתי במקום אבי הייתי שם אותך באיגנור ולא מדבר איתך בכלל אתה לא הלקוח החברה שעבדת בשבילה היא הלקוחה תפנה אליהם לא אל אבי אבי קח עצה שים אותו באיגנור ואל תתיחס אליו שהוא יפנה ללקוח שלך והלקוח שלך ידבר איתך
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
זאת התגובה של אבי:
כבר אמרתי לו את זה באיסיקיו אתה לא לקוח שלי וממני לא תקבל תמיכה. הביקורת הזאת מיותרת כי אתה לא הלקוח שלי.ניר רוצה שירשום עליי ביקורת לא אתה. בכל מקרה ניר דיבר איתי לפני שעה בערך ואמרתי לו שאני יבדוק את העניין. שיהיה שבוע טוב ויום טוב ![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אני יודע דיברנו איתו...
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
לא יודע מה איתכם אבל את הדומיין של צבעים אני הזמנתי מאבי ויוסי וקיבלתי אותו ישר.
Permanently Banned
|
שמות מתחם ? מאבי ? לא פעם ולא פעמיים הזמנתי ממנו ואני מרוצה עד הגג.
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
שלום,
כמו שעדי ואבי אמרו כאן, ביקורת לא רלוונטית כי אתה לא לקוח,ואין לך זכות ואפילו זה נוגד לחוקים לא?..ותאמין לי שגם אם ניר היה מפרסם ביקורת זה לא היה משנה,כי אבי בנאדם נהדר,הוא לא צריך לקבל ולקרוא ביקורת רעה עלייו כדי להתחיל לתקתק עניינים,הוא עושה כל מה שביכולתו כדי שהלקוח יהנה ולא משנה מה קורה,ביקורת רעה או לא.. שיהיה יום נעים,דני |
![]() |
# 20 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
וואלה דני, ומה לגבי החיתוך של האתר שלך ?
|
|