|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
אחלה דבר
![]() בהצלחה
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
שירות נחמד מאוד...אני בטוח שישרת את אלה שאין להם כסף להוציא על אחסון או שלא רוצים לשלוח כסף בדרכים השונות
|
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
תודה לכם
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
שרת חלש ביותר [:
על פי השירות הנ"ל אמורים להיות הרבה לקוחות על שרת אשר מצוין באתר ( המפרט ) לא יחזיק הרבה אתרים.. אך בהצלחה. |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
איך תדיע שאני זה ששלח לך את ה SMS
אני יוכול לקחת לחבר שלי, הטלפון ולשלוח דרכו וכסף חוואה עליו.? מקווה שתענה לי על השאלה.. עידן. |
![]() |
# 16 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
א.מ.ד 3200 מעבד חלש? 2ג'יגה זכרון זה חלש? 1000 מביט משותף ב013,חיבור קטן - נכון? ועם תחזוק 24 שעות ביממה UPTIME ממוצע של 99.62 ,חלש? אה? אוקיי אם אתה אומר,בכיף . ![]() ציטוט:
Last edited by pReDaToR.; 22-05-06 at 12:41.. |
||
![]() |
# 17 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
בכל אופן, העניין קיים כבר ממזמן (כמה חודשים טובים) בכתובת http://SMServ.biz שד"א, שם קיים ממשק המודיע באופן אוטומטי כאשר מבוצעת הזמנה מסויימת - וכבר יש את החבילה המבוקשת. לא יודע מה נדלקתם על זה... כי רעיון שמגלגל כסף - זה לא.
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ביקשתי על האתר שלי ביקורת ולא על סמסרב,חלאס לדחוף את זה לכל הודעה ולהרוס. בכל אופן , שדרוג יהיה בקרוב,צפה לראות זאת. |
|
![]() |
# 19 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
האתר שלך לא חדש, הוא פשוט העתק של אתר אחר ![]() המחשתי זאת ע"י דוגמא נקודה. אה וכן... זה ממש לא מפריע לי ![]()
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה לא המחשת כלום אלא הרסת. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|