|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שילמת תדרוש את זה חזרה מזה השטויות האלו שיעדמו במה שהם הבטיחו |
|
![]() |
# 12 |
מנהל ראשי
|
והמשתמשים בכו שחוק החברות "דופק" אותם..
|
![]() |
# 13 |
Whatever
|
אתם רציתם לבטל את חוק החברות - וקיבלתם. החוק בוטל, הרמאויות חזרו..
רוצים להפיק מזה לקחים? ![]() בכל אופן, אתה בחרת לשלם 100 שקל בהודעות SMS - תשא באחריות ובתוצאות.
Permanently Banned
|
צירוף מקרים, גם לי לפעמיים הוא עושה ככה..
אבל הוא אמר לפני בערך כ 5-6 שעות שהוא הזמין ועדיין פנוי :/ ושאלתי אותו למה, הוא ענה לי, זה צריך להתעדכן בתוך 6-24 שעות. עבר יותר מדי שעות, ועדיין פנוי. אגב הזמנתי 2 דומיניים net. ושלחתי 10 שליחות sms שזה יותר מי 100 ש"ח. בכול זאת אני מקווה בשבילו שהוא יחזיר ( הוא לא גר רחוק מימני :P, אבל לא אמרתי לו את זה.. ).. |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
מחירת דומינים דרך SMS ? שירות חדש? פשיי יפה יפה...
הכי טוב לבצע רכישה דרך ספקית מורשת \ חברה אחרת אשר תוכל במידה ש... לגשת להתלונן. הכי טוב לבצע תשלום דרך העברה בנקאית בגלל זה אני עומד על כך שלקוחותי ישלמו לי אך ורק דרך העברה בנקאית ויוכלו במידה ש.. להציג לי את קבלת \ אישור התשלום... בקיצור... תברר עימו אולי משהו השתבש או לא יודע כניראה אולי יש סיבה מוצדקת למעשיו או שלא. |
![]() |
# 16 | ||||
חבר וותיק
|
ציטוט:
היה לו בעיה בפסקית, המבצע נסגר או משהו כזה, ממה שהבנתי ממנו בראסמי, זה אמור לעניין אותי שיש בעיה בספקית? או אמר שהוא "יזמין מאוחר יותר" הוא יכל להזמין ברגע שקיבל את הSMSים, והנה עכשיו הוא ענה, אמר שהוא מזמין אתמול אמר לי שיש לו בעיות קצת, אמרתי סבבה, הבנתי אבל? השותף הנחמד שלו מחרטט אותי גם, אומר לי שכל הספקיות סגורות מיום שישי עד לא יודע מתי ועוד השותף אומר שזה סתם שטויות והוא ידבר איתו סבבה, הנה עוד יום עבר ללא רכישת הדומיין, מחר אני לא אשתוק ציטוט:
צריך להביא לי שרות, הוא בטיח על השרות קביל כסף כמו גדול, שיחזיר שרות כמו גבר אני עוד הייתי נחמד איתו ומבין, אבל הנה הוא רואה שאני טוב איתו הוא מנסה לתת בי בומים חבל חבל מאד :| ציטוט:
ציטוט:
הוא מחרטט פשוט ומנסה למשוך זמן, דווקא שיטה טובה על מ10 SMSים, על כל דומיין עולמי 3 SMSים, אני שם לב שהוא עובד על הרבה אנשים יפה מאד. אגב, צור איתי קשר בMSN אם בא לך, אני צריך לדבר איתך על הנושא הזה תודה. Last edited by ohadamar; 22-05-06 at 00:46.. |
||||
![]() |
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אפילו שהוא יפסיד עליך כסף זה לא אמור לעניין אותך |
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני שילמתי, צריך לקבל את השרות |
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אני לא מבין מה הבעיה שלכם?
אתם יודעים מי הספקית שדרכה הוא מפעיל את השירות? תתקשרו אליהם ותגידו לה שהוא עשה תרגיל מסריח ופרסם שהוא מוכר דומיינים בSMS ואנשים האמינו לו וקנו ועכשיו הוא לא מספק את השירות ותשאלו אותם האם יש דרך לבטל את השליחות או לפחות לטפל בו איכשהו. זהו... מה כל הרעש? ולא נראה לי שיש בעיות עם הספקיות הוא הרי ילד ואין לו כרטיס אשראי אז בטח הוא לא הכין שיעורים או משהו אז אבא שלו לא נתן לו את הכרטיס אשראי. |
![]() |
# 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
micropay.co.il א ) אם הם ישמעו שהוא עבד עליכם כל הכסף שהוא עשה מהחשבון שלא יעלם ! ב ) ינעלו לו תחשבון ג ) יש מצב יתבעו אותו ד ) כספכם יוחזר ! |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|