|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
סתכל מה אני רשמתי |
|
![]() |
# 12 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל מקרה אני כרגע עובד על השרת שלהם הם קנו שרת חדש ואני מעביר להם גיבויים אז מן הסתם שיהיה בעיות. שיהיה לילה טוב. אחלה חברה מומלצת ביותר Last edited by shayb; 08-05-06 at 21:15.. |
|
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
גיא בחור מאוד אמין ומקצועי , אם אני לא טועה היה לו בעיה בטלפון
בכל מקרה חוסר מזל , רק רצו להשתדרג וקרה בדיוק ההפך תאמין לי שברגע זה עובדים על השרתים שהכל יהיה מושלם בשביל הלקוחות |
![]() |
# 14 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
כמו שאבי אמר,לא צריך ישר לרוץ להוסטס..גיא בחור טוב ויודע מה הוא עושה,הוא רוצה רק טוב ללקוחות שלו ובגלל זה המעבר,גיא שיהיה בהצלחה,ותדע לפעם הבאה ליאור לא לרוץ ישר להוסטס.
יום טוב,דני |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אני יודע שהם עברו שרת וזה,ובטח שאני יודע שגיא וכל התומכים שלו ממש נחמדים ואמינים.
לא אמרתי שומדבר רע עליהם,למרות זאת לא ידעתי שעוברים שרתים ואף אחד לא יידע אותנו |
![]() |
# 17 | |
חסום
|
ציטוט:
אם לאיזה לקוח של גיא יש עדיין תקלה תוכלו לפנות גם אליי במספר : 0578588422 |
|
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
# 19 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 20 |
חבר פורום
|
גיא אדם נפלא..ותמיד זמין בטלפון בבית(לא בפלא....)
אני רסילר אצלם כבר 4 חודשים ו.. ועד החודש השלישי לא היתה חצי נפילה באמת באה מכה שכל שבוע נפילה של 6 שעות אבל זה קורה..לכל עסק יש תקופה טובה ותקופה לא טובה בכל מקרה גיא נתן לכל מי שרצה אחסון חלופי והשכיר גם שרת חלופי ללקוחות עד שהשרת החדש ייכנס ועובדה עכשיו עובד הכל חלק(חוץ מהנפילה של אתמול...כי הם התקינו פיירוואל סיסקו!!!) גיא עוזר תמיד ...וגם שהוא לא מחובר שלחו הודעה הוא יענה .....(הרבה פעמים הוא על מצב של מוסתר) בקיצור: אחלה חברה!...חבל שאני עוזב אותם(לא כי רע לי או משהו..כי קניתי שרת יעודי והכל בזכותו של גיא שלימד והסביר לי מונחים ומושגים ונתן המון טיפים והמליץ לי על אנשים ומממי כדאי ומי לא וממש הכל בזכותו.....העסק שלי Serv4U הצליח רק בזכות הבן אדם הזה!..ובזכותי כמובן... ![]() אז בקיצור תפסיק ללכלך על גיא ליאור ובאמת, אל תרוץ כל נפילה להוסטס....ישר כוח פראש סרב! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|