![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
יענישו אותך כי עשית את זה ולא יעשו כלום לאתר
![]() תפסיק לחפש חוקיות בתוך מה שלא חוקי... |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
סיבכתם את הבן אדם
ספאם = זבל קשה קשה ? |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר פורום
|
ובכללי \
יענישו אותו על זה שהוא קיים בכלל? |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני די בטוח שזאת עבירה על החוק, משהו עם "עידוד עבירה על החוק". (משהו כמו שידול קטין, רק בלי הקטין:-P)
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר פורום
|
תגידו יש בארץ באמת איזה מישהו או מקום שאפשר לשאול אותו שאלות כאלה?
את המשטרה אולי או איזה אירגון |
![]() |
![]() |
# 16 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
מה יוצא לך מספאם?
חוץ מלהחסם מבלי שאני אקרא אפילו, לחסום את הכתובת שלך, ולזכור את הלוגו של העסק או אתר שמפורסם שמה, שום דבר. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יענה לך, אנחנו לקחנו על עצמנו את הפרוייקט הזה, שולחים לנו מאות, באמת שמאות כתובות "צדיקות" (כתובות שלא עשו רע לאף אדם, אבל כנראה שרוצים "להתנקם" בהם), לנו יש את התוכנה שלנו היא בלעדית לנו, והיא עושה את העבודה כמו מכונה ![]() ![]() www.tic-tac.net/Stopspam - זה האתר. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר פורום
|
מכיר את האתר אחי
יש משהו שאתה לא נראה לי יודע ואם זה ככה כדאי שתדע אם אתה כותב stopspam בגוגל שזה נחשב יחסית משפט מפתח לקטגוריה הזאת אתם דף ראשון באמצע זה יפה אבל לא דיברתי על האתר שלכם בכל מקרה. עידוד ספאם זה חוקי?שאתה עוזר לאנשים להספים זה חוקי? ושוב אני מדבר על מיילים לא פורומים צאטים ואלה ויש מישהו שאפשר לשאול אותו? כי פה זה יותר דעה של בינאדם מדעה מקצועית לא יודע אירגון מסויים..האירגון שהוא זה שמעניש את האנשים אולי |
![]() |
![]() |
# 19 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תקשיב יש הרבה חילוקי דעות בנושא... הרבה משפטים נערכים על זה... מצד אחד זה חוקי מצד אחר זה לא אז אי אפשר לענות לך תשובה ברורה... לעוד מידע פנה לדוקטור גוגל
![]() |
![]() |
![]() |
# 20 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אין היום חוק כזה. מה שכן, בנורמות הסביבתיות של הרשת, העסק/ האתר שיפרסם ללא ידיעתי באי מייל שלי, יהיה אצלי מכוסה ב- X. לעשן במקום ציבורי זה אסור (יש על זה חוק) אבל לא אוכפים אותו, פה, אין חוק - אבל הנורמה (חוק סביבתי) הישראלית בסביבת הרשת, היא מאד נוקשת בנושא. אלי. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|