|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מפתאום.
טקסטאריאה נועד בשביל להראות דברים. |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
אבל אם זאת הדרך אולי היחידה לעשות WYSIWYG למשתמשי FF אז צריך להשתמש בזה בכל מקרה. השאלה אם זה אפשרי.
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
אם זו הדרך היחידה אז נראה לי שזה בלתי אפשרי משום שבIE המודגש וכול שאר האופציות לא עובדות בכלל
|
![]() |
![]() |
# 14 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
רק IE תומך בזה.
בפורום העורך כן תקין ב FF עובדה לי יש FF ואני משתמש בעורך של הפורום. פשוט כדי לעשות כזה עורך שיתמוך בכל הדפדפנים צריך להשקיע, ולכתוב סקריפט שיגדיר הכל, בדרך כלל בעורכים כאלו משתמשים ב IFRAME ולא ב DIV. וכמובן שהסקריפט של כזה עורך הוא גיליון שלם של קוד, אין דרך קצרה/קלה להפתר מזה כמו ב IE. |
![]() |
![]() |
# 15 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתה יודע מה המשמעות של WYSIWYG?
זה אומר, שמה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל. בטקסטאריאה אתה רואה <i>בלה</i> ומקבל בלה. בWYSIWYG אתה רואה בלה ומקבל בלה. זה אומר שאין כזה דבר "עורך textarea שהוא WYSIWYG".. |
![]() |
![]() |
# 16 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
בVB זה IFRAME לא TEXTAREA, אז לפני שאתה אומר שמשהו לא יודע משהו תבדוק את עצמך, כי יכול להיות שאתה זה הוא מי שלא יודע את המשהו הזה. וב VB יש אפשרות לעורך WYSIWYG, אני משתמש בו פה. ולא לא עורך של [B]מודגש[B], אלא עורך של מודגש , אז בבקשה, תבדוק את עצמך לפני שאתה מתחיל לדבר בטון תוקפני. |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
מי דיבר איתך בכלל? כתבתי את ההודעה למיניאטור, לא באתי ופניתי אליך.
ואתה בא ומתחיל לעשות לי דוקטורט על טעות שעשיתי כשבכלל לא דיברתי איתך S: |
![]() |
![]() |
# 18 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לפחות צטט למי אתה מגיב. לא משנה. |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
באמת שאני לא בא ללמד אותך.
אתה מתכנת ברמה שלי ואולי אפילו יותר טוב. אבל זה נורא מעצבן אותי, שלפני שאתה יודע בכלל על מה ומי מדובר אתה קופץ. =\ |
![]() |
![]() |
# 20 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל לא משנה עברנו ![]() ובניית עורך WYSIWYG היא בכלל לא פשוטה, מה שבנית כאן זה עורך בכאילו, הוא עובד על הפונקציות המובנות של IE וזה כבר לא טוב. כדי לבנות עורך WYSIWYG צריך רמה גבוה מאוד ב JS, ואני לא אגיד שאני יודע לבנות, כי אני לא. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|