|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
בואו תלמדו משהו... FF ללא ספק הדפדפן הכי נוח שאי פעם ראיתי... וFF מציג "HTML נקי" כלומר הקוד יוצג בצורה מושלמת! IE לעומת זאת "מעגל פינות" ומתקן שגיאות נפוצות בתצוגה... אתר שנראה מעולה בIE לא תמיד יראה טוב בFF אבל אתר שנראה מעולה בFF יראה בדיוק אותו הדבר בIE...
אז... אם האתר שלכם לא מוצג בצורה טובה בFF האתר הוא הבעיה ולא הדפדפן... |
![]() |
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אנשים פה קצת מוציאים את עצמם טיפשים.
FF זה דפדפן הרבה יותר חזק ויציב. להגיד דברים רעים נגדו , זה בסדר...אבל אתם ממש לא קרובים. FF ממש לא אשם שחלק מהאתרים לא עובדים בו , זה תכנות לקוי של המתכנתים. |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני לא אוהב את Firefox לא בגלל שהוא מזהה רק קוד תקין אלא הוא לא נוח, אני לא אוהב את המבנה שלו.
|
![]() |
# 15 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה שהאתרים שלך לא נראים טוב בפיירפוקס זו באשמתך בלבד, הם לא תואמים את התקן WC3 ולכן אינם נראים טוב בפיירפוקס, תקן את השגיאות בקודים שלך ואז תראה את האתרים טוב.
|
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
FF אחלה דפדפן
אני מוריד דברים רק דרכו, הוא הרבה יותר מהיר מהEX |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
יש לך טיעונים של ילד שרק התחיל לעבוד ברשת האינטרנט.
דפדפן פיירפוקס עלוב? פיירפוקס/מוזילה הם הדפדפנים הטובים ביותר כיום! יעילות, נוחות, עיצוב, הרחבות, אבטחה וזה רק חלק מהמעלות של הדפדפן הזה! הוא נראה מכוער? יש לך אתר מבית מוזילה שמוקדש להרחבות לפיירפוקס שם תמצא מליוני הרחבות ועיצובים לדפדפן! אנחנו צריכים להגיע לחלק של נוחות? עבודה עם טאבים? ניהול יעיל של הסימניות? אבטחה? לא רוצה להגיע לחלק הזה בכלל אבל הינה השוואה - בפיירפוקס לאחרונה התגלו 11 פריצות אבטחה במצב לא קריטי לחלוטין ובתוך שעתיים מרגע הדיווח לקרן מוזילה הן תוקנו לחלוטין ועברו בדיקה חוזרת! למיקרוסופט כמה זמן לקח לתקן את השגיאה שהתגלתה באקספלורר? והם עוד הפרו פטנט בדפדפן! הקטע הוא שפיירפוקס הוא גם קוד פתוח וזו אחת המעלות היותר טובות שלו לעומת 0 חסרונות! |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
תעשה לי ולכולנו טובה, תוריד את ה"מתכנת" מהחתימה שלך...
|
![]() |
# 19 |
משתמש חדש
|
בקשר לביקורת נכון...
בקשר לאתר תתאים על ידי XHTML |
![]() |
# 20 | |
кто ты?
|
ציטוט: