|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תודה על הכתבה, אקווה לטוב. (:
# 12 |
Permanently Banned
|
יאללה לפנות את תל אביב,
תנו בהם פגזים..ככה זה הכל חוזר(: ואולמרט מה יעשה ? יתן עוד שטחים לערבים ![]() אני כל כך שמח, שיפגיזו אבל רק את בלומפילד עזבו את האנשים החפים מפשע. alex, הפיגועים הם סיבה מאוד טובה להפגיז את עזה.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
כולכם פה אומרים שאז תהיה לנו סיבה להפגיז את עזה.. אתם חושבים שאתם צודקים? לא נראה לי.
ברגע שאנחנו נעשה משהו מעבר למה שאנחנו נצטרך לעשות בעזה, הערבים ממדינות אחרות (ולצערנו לא חסר כאלה.. מצרים, ירדן, סוריה, אירן וכו') יתקיפו אותי בחזרה. ערבים עוזרים לערבים.. זה מה שיהיה.. המצב לא קל כמו שאתם חושבים :| גם אני פעם חשבתי ככה ולצערי טעיתי.. מקווה שיהיה טוב.
# 14 |
אקס מנהל
|
אמא'לה
![]() הם לא יגיעו לרמת אביב נכון?? |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
סוריה ביינתים תשב בשקט כי גם ככה הקואלציה הבינלאומית "חמה" על ממשל בגלל רצח חרירי בלבנון. ובאשר לאיראן? במפרץ הפרסי נמצאת נושאת מטוסים של צרפת ועוד 2-3 נושאת מטוסים ומשחתות של ארה"ב (ובוא נגיד ככה שאם טיל אחד מתעופף לעבר ישראל, אחמדניג'אד יכול ללכת לחפש את בין לאדן שייתן לו מחסה). ערבים עוזרים לערבים אולי, אבל ארה"ב, בריטניה, צרפת ושאר המדינות החזקות בעולם עוזרות לישראל. נראה לך שאם טיל אחד (אפילו קאסם) היה יורד באמצע לונדון על ארמון בקינגהאם או סתם בתנזה בלי לפגוע באף אחד נראה לך שבריטניה הייתה יושבת בשקט? היא בדיוק הייתה מרימה את כל המדינה שמהם ירו את הטיל הזה. כמו שכל מדינה גדולה אחרת בעולם רוצה להגן על תושביה והמקומות החשובים לה גם לישראל יש את הזכות הזו. ומי שצחק פה על פרץ (אפילו שאני לא שמאלני ולא מצביע עבודה) - לא רק שר הבטחון הוא זה שמחליט מה עושים. מסביב נמצאים יועצים בכירים וצמרת הצבא ואם כולם חושבים אחרת אז ייבצעו את מה שהרוב קובע אפילו שההוא שר. ציטוט:
"זה נשמע לי כמו אוי אוי הם יורידו לי את הבית בגימל ואת מרכז שוסטר אוי אוי" (קצרים)
![]() |
# 16 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה עצוב שאתה מעריך יותר "מקומות בין לאומיים" מאשר חיי אדם ... |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
ישראל - חיל האוויר הטוב בעולם, הטייסים הטובים ביותר, טיל אחד בת"א
הטייסים מורידים את כל עזה וחברון
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כאילו עד עכשיו לא קרה כלום ? לא נפלו קאסמים 24 שעות על שדרות ? לא נפלו קטיושות על קריית שמונה, לא נפלו 1000 ומשהו טילים בגוש קטיף נכון ? רק מתי שמדברים על תל-אביב כאילו מדינה אחרת . קודם כל, גם טילים בתל-אביב (שאני לא אומר שזה טוב, אבל זה בדיוק כמו הקאסמים בשדרות) לא יהיה שום תגובה ... חחח עלק מורידים את עזה . |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אבל אם באמת יגיעו כל סוג של טילים לת"א...עזה תהיה באמת בבעיה קשה..אני לא אומר שנחריב אותה...במיוחד לא על טיל אחד...אבל אם כמו שכתוב "מטח רקטות" שאמור לזרוע הרס טוטאלי בת"א כי זה לא שטח יחסית פתוח כמו בדרום....אז...יהיה סיבה טובה להכנס חזק בעזה...ואז לאירנים סיבה להכנס בנו...ואז לארה"ב ולשאר הארצות להכנס בהם...קיצר..אם כזה דבר קורה...יש מה לצפות למחמת עולם שלישית...ואני מדבר בשיא הרצינות..ובגלל זה.....דבר כזה לא יקרה...לפחות לא בזמן הקרוב. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
או שתגיד, מה עם החיילים שנהרגו שם כדי לשמור על צריף וספר תורה באיזו גבעה מסביב? אה?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|