|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 12 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
לא תמצא הרבה כאלה בארץ.
![]() |
# 13 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 14 | |
|
ציטוט:
הרבה חבר'ה כאן לא יודעים לאן הם נכנסים כשהם באים לארח אירגונים ואתרים גדולים שמרוויחים מפרסום. כל שעה חשובה, יש אתרים שאני מכיר שעושים בזמן עומס 100$ בשעה מפרסום (ואני לא מדבר על גוגל). סיכמת את הפוסט שלי במשפט אחד (:
![]() |
# 15 | |
|
ציטוט:
אני מכיר חברות שמספקות כאלה דברים לשוק העיסקי ולחברות.
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני ייתן לך לדוגמא אתר , שנקרא Disrael
זה ללא ספק ב50 אתרים הגדולים בישראל.. לא יודע יכול להיות אפילו ב20 הגדולים בישראל.. כיום הוא לוקח סכום עצום של תעבורה בחודש...חודש שעבר הגיע כמעט לטרה בייט...לגמרי לבד ..בשרת אחד... עכשיו , אתר כזה לדוגמא , של מישהו בן 21 , שבצבא. אין לו סכומים ענקיים להשקיע בזה. פרסומות ? נכון יש הרבה עסקאות ...אבל עדיין הוא עושה עיצובים חדשים...דומיינים..אחסון אולי 5-6 רציינים מכל האנשים עם אתר בסדר גודל הזה יוכלו להשקיע סכום גדול ולהיות במערך שלך יאיר מי שלא , יהיה מוכן להשקיע עד 500 שקל בחודש , לא מעבר.. ולא משתלם לך לספק שירות כזה מדהים ב500 שקל אני אומר באופן כללי....השוק בחו"ל הרבה יותר ענק.. בארץ , זה קצת בעייתי הסיפור הזה ... אבל אם תפסת את ה6 אנשים האלה וכל אחד לדוגמא 700 שקל זה 4200 שקל בחודש.. אירוח של 7 שרתים ? נגיד 1050. תוך 10 ככה חודשים אתה מכסה את ההוצאות ואחר כך הכנסות נקיות אבל בשביל זה , צריך הרבה מימון בהתחלה וצריך לקרוע את התחת בעבודה...והמון המון ניסיון. והיום , 70% מהחברות בארץ ככה...בכלל בלי ניסיון ואיזה 25-30 אחוז בכלל על ריסיילר |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
יאיר אתה יודע מתי הם יבינו את העיקרון הזה? מתי שהם יכירו בזה כעסק ולא כתחביב לשעות הפנאי מתי שהם באמת יתחילו להשקיע בזה כדי לצמוח ולצמוח אבל זה לא יקרה כל עוד הם לא מתייחסים לזה כאל עבודה ממשית.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
מנהל ראשי בדימוס
|
רגע יאיר, ואם ייפלו כל השרתים בחווה? מה תעשה אז?
ואם בגלל זה אייל ואסף מציבים שרתים בחווה נפרדת ושרתים חזקים כך שאפילו 3 שרתים לא ייצור עומס על השרת. |
![]() |
![]() |
# 19 | |
|
ציטוט:
אפשר לבנות בלייד קטן ופרטי ב-300$ אצל מפעל, ויאללה לעבודה. אבל הבעיה כאן זה לא הכסף (בעצם תלוי איפה?), הבעיה זה הידע, התחום עניין ורמת הפעולה של החבר'ה בישראל. 90% מאנשי השוק (הפרטי) לא יודעים ובכלל לא יכולים להרים כזה דברים.
![]() |
# 20 | ||
|
ציטוט:
ציטוט:
אם זה אייל אני מניח שהוא שם את השרתים בחווה שלו (שדר"א משתמשת בקו של 012, ככה שאם כל השרתים והקו ב-012 יפול גם החווה של אייל לא תתפקד מבחינת קו באותו רגע). לא שאני מזלזל בשירות שלהם, אבל חברות עם ידע, כוח וגב כלכלי יכולות להרים לעצמן שרת גיבוי משלהם (לא רק שיכולים גם צריכים)
![]() Last edited by yaiRy; 07-04-06 at 13:31.. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|