![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
שווה לקנות...
אחלה חברה!
חבר על
|
חברה טובה ..מכיר את בר הוא באמת בנאדם סבבה ...
ירין.
חבר מתקדם
|
זאת חברה מעולה אני עוד לא קניתי ריסלייר אבל אני מהתליכים ואינ הגעתי אליו עם ידע של 5 %
עכשיו בזכותו אני יודע 90 % בהוסטינג והכל ממך עמיטל תודה אני אומר לך את זה הרבה אבל עכשיו רשמית. זאת החברה הראשונה שאמורה לעלות לכם בראש שאתם מתכוונים לקנות דברי הוסטינג |
![]() |
# 14 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
וואי , אחי ריגשת אותי .. ![]() לא ציפיתי לזה , אבל אם עשיתי את זה אז אני לא מצטער שעשיתי את זה כי רק לראות תגובה כזאת שלך שווה לי יותר מהכסף תאמין לי ![]() מקווה שתמשיך להיות מרוצה ואני תמיד לשרותך אל תשכח את זה ! תודה לכולם על התגובות אני שמח שאתם חושבים ככה ![]() בברכה, עמיטל ![]() Last edited by Amital; 27-03-06 at 22:12.. |
|
![]() |
# 15 |
אקס מנהל
|
אנשים,אני רק רוצה לציין שהוספתי את עמיטל בשביל לדבר איתו,לבדוק קצת מחירים,ואני אגיד לכם מה,
הראש שלו לא היה בעניין של "עוד לקוח,יאללה עוד כסף" הוא המליץ לי על חבילה שהוא מרוויח ממנה פחות. מסקנה: הוא לא חושב על הכסף אלא עליכם! מומלץ ביותר! |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
תודה רבה לכולם באמת שתודה
![]() תודה לך עידן צרור באמת שגם אני נהנה לדבר איתך והכל ברוח טובה ![]() שוב תודה רבה לכולם ולילה מהנה P: בברכה , מאור . |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
ידוע, מכיר את מאור, אחלה בנאדם.
את עמיטל אני לא מכיר אבל לפי התגובות פה גם הוא נשמע אחלה בנאדם. בהצלחה! |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
תשמעו מה שאני אומר לכם
אם עמיטל ומאור ימשיכו לעבוד עוד בערך שנה שנתיים הם כבר ימכרו בחו"ל ויהיו חברה מאוד מפורסמת.. בארץ |
![]() |
# 19 |
משתמש חדש
|
מכיר את הבעלים אישית..בנאדם זהב..פשוט 10.!
מומלץ.! |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
שוב פעם תודה רבה לכולם
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|