|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
אני חושב שהנושא טופל.
ממליץ לנעול. |
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
הנושא אכן טופל רפי אחי
אך אותה אחת שגנבה תעיצוב טוענת שהיא הכינה אותו לפניי ובלה בלה אבל הינה פה אני מוכיח לכל הקהילה הזאת שהעיצוב שייך לי ונימכר לאורי מחברת vps-il.net |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() ![]() שאף אחד לא יקנה את העיצוב אם הוא ימכור! |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
גנבות ? מי ישמע
המבנה אותו דבר - SO WHAT ? מי אמר שהוא הולך למכור את זה אולי הוא רוצה חוות דעת על הצבעים וכו' אתם מחפשים תשטויות האלה ... חאלס כבר
Permanently Banned
|
אין פה מה לחפש
גם אם זה לא למכירה , למה היא טוענת שהיא הכינה תעיצוב לפניי ? קשה להגיד כן לקחתי תעיצוב ממך בשביל להתאמן ואני לא מתכוון או מתכוונת להשתמש בו למטרת מכירה? |
![]() |
# 16 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אשמח אם תשלח לי הודעה באייסיקיו שאני משער שיש לך אותו . תודה ושבת שלום . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 17 |
תודה על תרומתך.
|
המשתמש קיבל\ה אזהרה כבר מה אתה עוד רוצה? אתה רוצה עוד? לך תבע אותה כמו שאמרו
בבית דין לתביעות קטנות. מצידי שינעלו ת'אשכול כי הוא גם ככה לא קשור לפה
חבר וותיק
|
ציטוט:
כל עיצובי ההוסט דומים חאלס לחפור אתה לא המצאת את הגלגל . ולא ראיתי ששום דבר - קווים תמונות לחצים - מועתקים מאצלך אז חאלס
# 20 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
תראה אני פה מדבר כעין ביקורתית... כשאני מסתכל על שני העיצובים הם נראים לי דומים ביותר. מה גם שגילי הכין את העיצוב שלו קודם לכן...לפי ההגיון מבינים שמי שהעתיק הוא השני. עכשיו זה לא מה שההודעה שלי רוצה להגיד, אלא אתה, אם הייתה יוצר לא משנה אם זה בהשראה או לא יודע במה אתה הייתה מעוניין שיעתיקו אותו? ושעוד ימכרו? לא נראה לי שהייתה "נהנה" מזה כל כך לכן אני חושב שאתה טועה פה במגמה של לא לעשות סיפור מהעניין אחרי הכל זה גניבה של יצירה = נפש! - בכל זאת אני חושב שצריך לפתור את הבעיה בין המעצבים. המשך יום נעים ושבת שלום.
|
|