הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 21-03-06, 22:45   # 11
Lom.co.il
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Lom.co.il שלח הודעה באמצעות MSN אל Lom.co.il

Lom.co.il לא מחובר  

וואלה,טוב לדעת,וחבל שיצאת משם סובל..שיהיה לך בהצלחה בהמשך ושלא תפול על חברה שתעשה לך משהו דומה

ישן 21-03-06, 22:45   # 12
VlaDiSesign
חבר חדש

מיני פרופיל

VlaDiSesign לא מחובר  

דוגרי זה תמיכה חרא אני פעם אחת רציתי להזמין שרת של 1.6 אני זוכר שהיה איזה מבצע התקשרתי וזה בכלל לא המספר שלו זה איזה מוקד תמיכה שלא יודע מאיפה הביאו אותו שלא עוזר בכלל והתפקיד שלו זה רק להשאיר מספר טלפון שלך ובמקרה נדיר גלעד יתקשר אלייך
אני הבנתי כבר מסקנה כלשהי,חברות גדולות יחסית שמתעסקים עם הרבה שרתים ייעודיים, VPSים ושרתי משחק,אין להם ממש זמן לטפל בלקוח ששילם להם כולה 50-100 שקל במקרה הטוב לדוג' בסט סרב-שרתים,זה לא אומר שהחברות לא טובות פשוט התמיכה היא לא כמו בחברה אחרת

ישן 21-03-06, 22:45   # 13
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dj SaTLa
אם יש לך הרבה כסף, יש הרבה תמיכה.-חוק דנדן 2006

תודה על האזהרה, אני כרגע לומד הכל אודות גישות SSH.
חשבתי עוד לקנות ממנו מיני יעודי קטנטן משלי שאני יוכל להריץ עליו כמה דברים שקסיים

יום טוב, דהן דנדן.
צודק
כסף=תמיכה
מה שכן יש לי יעודי אצל basic network תמיכה 24 שעות!
שירות מעולה
כל בעיה קטנה מרים טלפון עונים

ועזוב תכסף של השרת (130 שקל)
שלפחות יחזיר לי פיצוי כלשהו שאני צריך לתת ללקוחות

ציטוט:
נכתב במקור על ידי VlaDiSesign
דוגרי זה תמיכה חרא אני פעם אחת רציתי להזמין שרת של 1.6 אני זוכר שהיה איזה מבצע התקשרתי וזה בכלל לא המספר שלו זה איזה מוקד תמיכה שלא יודע מאיפה הביאו אותו שלא עוזר בכלל והתפקיד שלו זה רק להשאיר מספר טלפון שלך ובמקרה נדיר גלעד יתקשר אלייך
אני הבנתי כבר מסקנה כלשהי,חברות גדולות יחסית שמתעסקים עם הרבה שרתים ייעודיים, VPSים ושרתי משחק,אין להם ממש זמן לטפל בלקוח ששילם להם כולה 50-100 שקל במקרה הטוב לדוג' בסט סרב-שרתים,זה לא אומר שהחברות לא טובות פשוט התמיכה היא לא כמו בחברה אחרת
נכון מוקד טיפשי
הטלפון כל הזמן מופנה לשם
רק בימי שישי נדיר לתפוס אותו שהוא לא מפנה למוקד

אבל אני א יחכה מהיום עד יום שישי
אני רוצה להוציא לפחות פיסת מידע מאתר שאני עובד עליו ואני צריך אותו ליפני שימחקו לי
גם זה בלתי אפשרי

Last edited by Ori The Man; 21-03-06 at 22:47..

ישן 22-03-06, 17:40   # 14
Ori The Man
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Ori The Man Send a message via Skype™ to Ori The Man

Ori The Man לא מחובר  

כן וגם היום השארתי לו 3 הודעות ועדיין לא חזר אלי
אני מבקש תגיבויים של השרת שלי ואין מי שיענה לי אפילו

ישן 22-03-06, 17:40   # 15
Tal.M
חבר וותיק

מיני פרופיל

Tal.M לא מחובר  

בזמן האחרון היה באמת נפילות רבות ואני בטוח שאורי לא אשם בהם,היו נפילות,היו הרבה...
פשוט לא בסדר מה שהם עושים !!!

ישן 22-03-06, 18:03   # 16
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

שאני אספר לך מה גלעד עשה לי ?

חודש שעבר אחרי שהיה מקרה עם הטכנאי שלי (שסביבו גלעד עזב את החווה של 012) הוא פשוט החליט להוריד לי את הדואל קסאון .

שבוע ש-ל-ם הייתי בלי דואל קסאון ואדון גלעד .. טס לחו"ל ..
אלון מ SHEV.COM שהיה איתו עזר לגלעד והביא לי שרת ייעודי , שבעצם היה של גלעד ..

לא משנה , ככה או ככה , השרת שלי נפל אחרי פחות מחודש וכל השוק של שרתי המשחק אצלי וגם המעט שהיה קיים , פשוט נהרס .

חשבתי לתבוע את גלעד , אבל החלטתי לוותר כי אין לי זמן וכוח לרוץ לבתי משפט על 700 שקלים .

למזלי , גם את הפחות מחודש הזה הספקתי לנצל , בזכותו הבלעדית של אלון מ SHEV.COM שעזר ותיווך בינינו ... כאן אני מודה לו .

בכל אופן , אני הייתי לקוח בעבר של גלעד וחזרתי להיות לקוח שלו כי חשבתי שהוא השתנה .. נתתי לו צ'אנס והכול נראה ממש טוב בהתחלה ..

מסתבר שהוא נשאר אותו הדבר .

ד"א , אל תתפלא אם הנושא הזה יינעל \ יימחק .. הרי גלעד מנהל פה בפורום והוא יכול למחוק מה שבא לו , בדיוק כמו שהוא מחק את הביקורת שאני פירסמתי פה לפני חודשיים בלבד ...

אני עכשיו השכרתי שרת מחברת שרתים ואני ממש מרוצה , אין אף נפילה (טפו טפו טפו) והתמיכה בכל שעה ... מקווה שימשיך ככה תמיד

בכל אופן .. אייל לפחות למד לקחים מהעבר אבל גלעד פשוט לא למד וכנראה גם לא ילמד ומאז .. אני פשוט שוכח שהייתי לקוח אצלו ומנסה לשקם את עצמי ולפצות את כל הלקוחות שלי , בהפסדים כספיים עצומים ובניסיון לעלות חזרה למסלול הנכון .

ליאור .

ישן 22-03-06, 18:17   # 17
LinuxServ
חבר וותיק

LinuxServ's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל LinuxServ שלח הודעה באמצעות MSN אל LinuxServ Send a message via Skype™ to LinuxServ

LinuxServ לא מחובר  

לא רוצה ליכנס לביקרות ספציפית ,אבל לדעתי האשכול ימחק בגלל שגלעד מנהל ראשי בפורום.

ישן 22-03-06, 18:32   # 18
dj fm
חסום

מיני פרופיל

dj fm לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי LinuxServ
לא רוצה ליכנס לביקרות ספציפית ,אבל לדעתי האשכול ימחק בגלל שגלעד מנהל ראשי בפורום.
נכון ואני חושב שאני יודע למה
כי הוא יודע שכולם צודקים אז הוא לא רוצה שאנשים ידעו

ישן 22-03-06, 18:43   # 19
Virtual NET
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Virtual NET לא מחובר  

אנשים אני באמת שלא מבין אותכם.

אני יכול לקבל את הביקורת הזאת, כמו כל ביקורת אחרת.
המטרה של פורום ביקורות היא להביע ביקורות כלפי חברות, ציוני שבח או התרעות.

קודם כל אתם צריכים לשמוע את שני הצדדים ואז לקבוע, לא לשפוט ישר לטובת מישהו, מה שקורה בכל אשכול שנפתח פה.

הדבר המטריד פה באמת הוא שאנשים מנסים להכנס לדיונים בכוח, מביעים ביקורת באשכול שלא קשור לתקרית שלהם.

אקסטרים-סרב למשל לא קשור בשום אופן לדיון, הוא סבל כשהשתמש בשירות של בסט-סרב אך זה לא נותן הצדקה לזה שאתה מביע ביקורת באשכול שלא נוגע לך.
למעשה זה פסול.

ליאור, התקרית שלך עם גלעד קרתה לפני המון זמן, אתה החלטת לתת ביקורת ואנשים צפו והגיבו לביקורת שלך. אין צורך שתחזור עליה שנית!
אתם משמיץ את גלעד בכך שאתה מוציא לו שם של אדם שמנצל את המעמד והסמכויות שניתנו לו והדבר שאתה עושה פשוט מכוער!
אני בטוח שגלעד לא היה רוצה שיצא לו שם של אדם שמנצל את הסמכויות והמעמד שלו!

וליאור אתה גם לא צדיק, אני חוויתי על בשרי תקרית שאירע איתך.
כולנו ראינו ביקורות על חברתך ועל בפרט אבל אף אחד לא מתערב שם, אז כדאי שגם אתה לא תתערב ותתעסק בעניינים שלך.
אם היינו במצב שכל אחד היה יכול להגיד מה שמתחשק לו אני בטוח שהפורום היה סחוט מביקורות על לא מעט חברות.

ישן 22-03-06, 18:47   # 20
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי WProject
אנשים אני באמת שלא מבין אותכם.

אני יכול לקבל את הביקורת הזאת, כמו כל ביקורת אחרת.
המטרה של פורום ביקורות היא להביע ביקורות כלפי חברות, ציוני שבח או התרעות.

קודם כל אתם צריכים לשמוע את שני הצדדים ואז לקבוע, לא לשפוט ישר לטובת מישהו, מה שקורה בכל אשכול שנפתח פה.

הדבר המטריד פה באמת הוא שאנשים מנסים להכנס לדיונים בכוח, מביעים ביקורת באשכול שלא קשור לתקרית שלהם.

אקסטרים-סרב למשל לא קשור בשום אופן לדיון, הוא סבל כשהשתמש בשירות של בסט-סרב אך זה לא נותן הצדקה לזה שאתה מביע ביקורת באשכול שלא נוגע לך.
למעשה זה פסול.

ליאור, התקרית שלך עם גלעד קרתה לפני המון זמן, אתה החלטת לתת ביקורת ואנשים צפו והגיבו לביקורת שלך. אין צורך שתחזור עליה שנית!
אתם משמיץ את גלעד בכך שאתה מוציא לו שם של אדם שמנצל את המעמד והסמכויות שניתנו לו והדבר שאתה עושה פשוט מכוער!
אני בטוח שגלעד לא היה רוצה שיצא לו שם של אדם שמנצל את הסמכויות והמעמד שלו!

וליאור אתה גם לא צדיק, אני חוויתי על בשרי תקרית שאירע איתך.
כולנו ראינו ביקורות על חברתך ועל בפרט אבל אף אחד לא מתערב שם, אז כדאי שגם אתה לא תתערב ותתעסק בעניינים שלך.
אם היינו במצב שכל אחד היה יכול להגיד מה שמתחשק לו אני בטוח שהפורום היה סחוט מביקורות על לא מעט חברות.

מוטי ,

קודם כל זה ממש לא קרה מזמן .. זה קרה לפני חודש בערך .. מבחינתי זה לא מזמן .
ומה הקשר בדיוק לעצם העובדה שאני לא צדיק ? אמרתי שאני צדיק ? לא ! אז אל תכניס לי מילים למקלדת .

ולמה שאני אסתום ת'פה אחרי מה שגלעד עשה לי ? סתמתי עד עכשיו ולא הרצתי פה ביקורת כי גם ככה זה לא יתן לי כלום בחיים אבל זכותי להביע דעתי עליו ולא משנה מתי זה היה ואיך זה קרה ומבחינתי חודש זה בהחלט אובייקטיבי לגבי האשכול הנ"ל .

בנאדם שמוריד שרת מבלי להודיע ומשאיר אותי תקוע עם 20 לקוחות בלי פיתרון מיידי זה לא מקצועי וזה לא הוגן .
אני למשל , עם כל התקלות שאני חווה ועם כל הבעיות אני בחיים לא אכבה ללקוח ריסיילר לפני שאודיע לו טלפונית כי אני יודע שיש לו לקוחות .

ממש הכעסת אותי עם התגובה שלך וכמו במדינת ישראל יש פה חופש ביטוי ובמיוחד באינטרנט , אז תשתדל לא לסתום לי את הפה ולא לאף אחד אחר .

מה עוד שזה אכן מענייני לרשום כאן את הביקורת כי העסק שלי ספג הרבה ביקורות רעות בגלל התנהגותו של גלעד .
וכן , יש לו סמכותיות אחרת .. לאן הביקורת שרשמתי לפני חודש וחצי בערך נעלמה ? מי מחק אותה ?

תעשה לי טובה ושמור לעצמך את דעותייך והנסיונות לסתום פיות , עליי זה לא עובד !

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום