|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
חחחח הנה הוכחה שהוא לא עוזר אפילו לבעיות אמיתיות....
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. דחפתי ילד אחד מצוק ליד הים! מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? מה אני קשור? הילד מת! מה עושים במצב כזה??? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה אתה דפוק? הילד מת! קאפוט! דד! אין ילד! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה לא עוזר לי... כאשר אתה אומר ' אתה לא עוזר לי ' למה אתה מתכוון שהעזרה שלך לא מועילה במיוחד... שהעזרה שלי לא מועילה במיוחד? כן דאמיט מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אתה לא עוזר לי! אין שום סימן כאשר אתה אומר ' אתה לא עוזר לי! אין שום סימן ' למה אתה מתכוון שאתה עדיין לא עוזר לי ואומר דברים לא קשורים ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך בלאט! מה זה קשור???? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? עזוב אחי... תגיד, כדאי לי לפנות למשטרה בנושא הזה ולהסגיר את עצמי? אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? מה הקשר?!?!?!?!?! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איך הבעיה יכולה להיעלם??? הוא מת!!! מת! יותר מת מתאי המוח הרקובים שלך! אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תייעץ לי מה לעשות! תייעץ לך מה לעשות? כן.... אני נואש גבר.... כאשר אתה אומר ' כן.... אני נואש גבר ' למה אתה מתכוון שאני כבר לאיודע מה לעשות ובא לי להתאבד! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אין לי מושג אחי... זה לא קשור! סה"כ שאלתי אותך מה לעשות.... תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת היו היה ילד שקראו לו יוסי והוא נהנה מהזרקת סמים... יום אחד בא אבי ליוסי ואמר לו שהוא נראה כמו מסומם! יוסי התעצבן וזרק אותו מהצוק! ספר לי עוד על משפחתך אבא שלי בכלא ואמא שלי ז*נה בשירות החדש של מקדונלד'ס בתוספת 5 שקל ותשעים! האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? אני לא רואה אותה הרבה... היא חוזרת הבייתה מאוחר כיצד היית רוצה שבני משפחתך יתיחסו אליך? מה זה קשור? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? מה המשפחה שלי קשורה??? תגיד לי מה לעשות עם הבעיה שלי מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? מה הקשר!?!?!?! על מי אתה סומך במשפחתך ולמה? מה זה קשור לאזעזל?!?!!? מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני לא אומר לעצמי כלום
חבר פורום
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נישפך פה
|
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחח איזה רעיון גדול!
ציטוט:
![]() טוב כפרע לפני השינה דבר איתי:] |
|
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
# 15 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שיחה עם נרקומן
קוד:
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני על גראס אתה על גראס? כן אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? לא יודע *סניפפפפפפפפפ* ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני מסטול אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אמא האם תוכל לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? לא, היא לקחה מנת יתר מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? הספסל מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? הגראס האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא *סניפפפפפפפפפפפפפפ* כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה אני מ*סניפפפפפפפפפ* אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? הרצון שלי ל שחכתי נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? תגיד אתה רואה אותי? חחח הסמים מחקו אותי! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אההההה בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? אני? הוא? היא? מי?? מה?? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? המ אח שלי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? איך קוראים לך? מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני נרקומן אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אההה, לא יודע, הבית נחשב? אילו ידעת, במה זה היה יכול לשנות את התייחסותך לנושא? לשנות את הבית, אני לא אוהב את הספסל מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שאני אפסיק לה*סניפפפפפפפפפפפפפ* |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
שלי...
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני על סמים אתה על סמים? קשים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? יש לך סמים? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני יהיה בסוטול אתה יהיה בסוטול? אני יהיה בסוטול בעתיד...לא למדת לשון? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? תרגע אני לא חייב לדעת כאשר אתה אומר ' תרגע אני לא חייב לדעת ' למה אתה מתכוון שאתה לא חייב לספר לי למה אתה מתכוון ב'שאני לא חייב לספר לך' אמממ...לא יודע אין לי מושג שאני לא חייב לספר לך? אה...אולי! מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? "הוא צריך פסיכיאטר" מה עשית היום לשיפור מצבך? עשיתי יוגה נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני לא יהיה בסוטול! כאשר אתה אומר ' אני לא יהיה בסוטול ' למה אתה מתכוון שאני לא ינשק כל אדם שלישי שאתה לא ינשק כל אדם שלךשי? אתה רוסי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? פשוט יש לך שגיאות בשפה כאשר אתה אומר ' פשוט יש לך שגיאות בשפה ' למה אתה מתכוון שאתה לא מדבר נכון למה אתה מתכוון ב'שאני לא מדבר נכון' שיש לך שגיאות שיש לי שגיאות? יש לך סמים? כאשר אתה אומר ' יש לך סמים? ' למה אתה מתכוון כמה זה עולה? כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עם מריחואנה איך היית מגדיר את חייך? זנותיים בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? הזין הגדול כיצד אתה מרגיש עכשיו? בא לי לאונן בא לך לאונן? כן,אתה יכול להסתובב? כאשר אתה אומר ' כן,אתה יכול להסתובב? ' למה אתה מתכוון שלא תראה מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? קופאית המשך בבקשה קופאית בסופר האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? יוגה |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
עוד אחד:שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך.
חברה שלי בוגדת בי חברה שלי בוגדת בי אתה חוזר על עצמך. אנא המשך עם החבר הכי טוב שלי כיצד אתה מבלה עם חבריך? אורגיות כאילו? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אתה רוצה להצטרף? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אמממ...יהיה עוד זין באורגייה האם אתה משתף את חבריך בבעיותיך? הלו? יש לי זין גדול! אל תקרא לו בעיה מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני ידע אם אתה תבוא או לא אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אתה מתכוון לזין שלי? למה אתה מתכוון ב'אני מאכוון לזין שלך?' אני לא הומו נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אבל אמרתי לך אני לא הומו אבל אמרתי לי אתה לא הומו? כן מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? באורגייה אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? חברה של מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? האורגיות מהי תוכנית הפעולה שלך לצורך הגעה לפיתרון? יותר אורגיות מה עשית היום לשיפור מצבך? אורגייה מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? יאללה מכבי אהמ... לבריאות מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אי לא הומו ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. חברה שלי מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? על החברה שלי? |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
הנה שלי
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
חחחח מגניב הפסיכי הזה שיטפל בעצמו קודם ! חח
![]()
חבר פורום
|
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך.
מה המצב ? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? כלום מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? אמממכלום מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? סקס אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אין לי כזה דבר אין לך כזה דבר? לא לך כאשר אתה אומר ' לא לך ' למה אתה מתכוון שאין לך כזה דבר למה אתה מתכוון ב'שאין לי כזה דבר' אין לך זין אין לי זין? כן אין לך זין למה אתה מתכוון ב'כן אין לי זין' שאתה הומו מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? כלום האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? כן המשך בבקשה שתוק נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הם לא ידעו כלום כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עם הראש הגרוזיני שלך עם הראש הגרוזיני שלי? אהה חשבתי שאתה גרוזיני אהה חשבתי שאני גרוזיני? כן מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? כלום זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם איזה פרטים? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? תגיד אתה הומו כי נירא לי שכן אני מבין שקשה לך להיחשף בפני. האם אתה מוכן לענות לשאלה האחרונה ביותר פירוט? דבר האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? אני לא מיתעלם למה אתה מתכוון ב'אתה לא מיתעלם' שאני לא מדבר על כלום למי חשוב לך לספר שאתה נמצא בדרך לפתרון ולמה? איזה פיתרון כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה מה לפרט? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? כלום ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. נירא לי יש לי חום כאשר אתה אומר ' נירא לי יש לי חום ' למה אתה מתכוון שאימא שלך גרוזינית מרובעת שאימא שלי גרוזינית מרובעת? כן מה לא בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? מה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|