|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקיצור, יותר הגיוני זה ש-95% יהודים. |
|
![]() |
# 12 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
גבר נשוי, ו2 ילדים עלו מרוסיה הגבר יהודי, הם קיבלו אזרחות האישה נוצריה כנ"ל הילדים ככה זה 90% מהרוסים בארץ, 5% זה נוצרים לגמרי. יש לנו ילדים בשכבה הולכים עם צלב. |
|
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני יהודי צבר. גם סבא וסבתא שלי צברים משני הכיוונים. ואני מכל העדות, אבל אני לא רוסי ![]() |
|
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. היהודים שהתבוללו לפני השואה ( דור שלישי ) ניצלו. 2.ואני לא חושב שאלוהים היה מעניש את "העם הנבחר" בצורה שכזו, מכיוון שכמעט "העם הנבחר" נכחד. 3. אם האמריקאים לא היו נכנסים למלחמה, יכול להיות שלאלוהים באמת לא היה עם נבחר, והא היה צריך לחפש אחד אחר.. |
|
![]() |
# 15 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בקשר ל"אלוהים" אני עדין לא זכיתי בלוטו למרות שאני מתחנן, מתפלל ומניח פתקים בכותל. אז כמו שהוא אוהב אותי, כך אני אוהב אותו ומאמין בו..
# 16 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אהמ אהמ, אני רק רוצה להזכיר, את חסידי ברסלב שיש להם קצת אמונה הייתי אומר. אותם חסידים, לא משרתים בצבא למרות היותם יהודים, אותם חסידים מנסים לכפות את היהדות על אנשים, אותם חסידים מחתנים בנות 13. וממ , מי השוויץ בדיון שהוא גוי? אתה יכול להסביר לי? |
|
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל כאן לא מעט אחורה, בזמן השואה, לא היה זכר לאלוהים, ולא היו כאן ניסים. |
|
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אתה לא רואה את זה כנס
אחרים יראו את סיום השואה כנס משמים
חבר וותיק
|
אוייייי
אני לא רוסי, למרות השם. אבל יש לי רק שאלה אחד, לכבוד הרבנים פה. לפי הלוח העברי אנחנו בשנת 5000 משהו... מומחים, פרופסורים , אנליסטים ובינהם גם יהודים, נתקלו בחומרים, שרידים של ממצים מלפני יותר מימליון שנה... אם כן אלוהים עדיין קיים? אבל כנראה היה בשנת חורף. ומה אם אלו -http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=216767&sid=16 או http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=195029&sid=16 אלוהים זה משהו שהומצא על ידי בני אדם, כדי להאשים מישהו בכשלונות וכדי לסמוך על מישהו שצריך... Last edited by alex; 17-02-06 at 15:43.. |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עדיף לא לומר כלום אם אתה לא יודע
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|