|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר פורום
|
לפי דעתי צריך לקבל יותר הכל בגלל המעמד שלו(הבן של...)
אבל צריך להסכים עם זה שהוא יכול להרצות את העונש עד חצי שנה לכל המאוחר בגלל אבא שלו מסכן.
# 12 |
חבר וותיק
|
n1 למדינה.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הוא לא היה "הבן של..." אז היו נותנים לו יותר.
לא שאני מצדיק את העונשים שהמדינה הזאת נותנת בכלל.. אבל אני מאמין שהיו נותנים לו עוד קצת. ![]() הרי עם עונש שכזה, מה ילמד אותו לא לעשות שוב את זה?
# 14 |
חבר בקהילה
|
חברים, עומרי שרון הודה על חטאו, הוא חסך זמן וכסף יקר של המדינה, בשל מצבו הבריאותי של אבא שלו נתנו לו קצת חופש, מדובר בבן אדם ללא עבר פלילי.
שוב העונש המקסימלי הוא 5 שנות מאסר אני חושב שמה שנתנו לו מספיק. |
![]() |
![]() |
# 15 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
אני לא מאמין זה מדינת קומבינה מה זה כל אחד פה יכול ליגנוב ולהיכנס ל חודש מעצר אני הייתי נותן לו 5 שנים לפחות הוא עברין לכל דבר הוא כמו כל העברינים ותאמינו לי הוא עשה עוד דברים זה סתם בולשיט 9 חודשים הוא יצא בחודש ה 3 על היתנהגות טובה ושאבא שלו צריך עזרה כל החרטה הזאת בסוף הוא לא ישב 9
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מצד אחד זה הבן של ראש הממשלה, היא לא יכולה לגזור עליו עונש כבד כי אחרי זה היא תדפק מזה. והיא לא יכולה לשחרר אותו כי זה יפגע במעמד שלה בחברה שהיא משחררת "פושע". קצת הבנה ידידיי לפורום... ואתה צודק מאה אחוז הוא לא ישב יותר מחודש אבל ולא 3 כמו שציינת... אף אחד לא יתן לבן של ראש הממשלה לשבת בכלא, חוץ מזה שאם תלך לתא שלו בכלא ותראה מה יהיה לו שם זה ממש לא יהיה כלא. יהיה לו הטבות מה שלפושע אחר אין יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 19 |
מ.תיכנות
|
יודעים מה מצחיק? אם בן אדם רגיל יבצע פשע, ואבא שלו חולה במצב דומה, לא יתנו לא "חופש" אלא יזרקו אותו ישר לכלא, אבל כנראה שהכל קשור במעמד.
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר וותיק
|
מקומם של האנשים המושחטים בכלא
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|