|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
ואני הרווחתי מיליון דולר בגלל זה אני שומע את הבולשיט שלך.
# 12 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
צור איתי בבקשה קשר בICQ 8991080 תקבל הוכחות ....(ולא צ'קים) אני יראה לך בעינים את האתר שאני הקמתי בעצמי. בכל מקרה , גם אם לא תבוא , אני לא יעשה את הויכוח הזה בפורום....בהצלחה לך ! Last edited by בן.נ.; 10-02-06 at 21:17.. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תוכיח לנו, כאן בקהילה שהרווחת את זה. אם תגיד בפרטי אז אין טעם כי את ההודעה פרסמת בפורומים (פומבי) אז להוכיח זה בפרטי? יש הרבה שאומרים שמרוויחים פה מלא כסף, שם מלא כסף...בסוף הם מלאים בשטויות. |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יום אחד...אני אולי יעשה איזה מאמר ויראה לכם את כל ההוכחות הדרושות כרגע כולם פה סקפטים והייתי אומר חשדנים מידי על מנת להאמין בזה בכל מקרה , מה שאני כן יכול להגיד ולהוכיח בכמה מילים זה שיש לי 3 אתרים משלי שמציעים להרוויח כסף 3autosurf.com 7autosurf.com ufe-h.com ואתה יכול לראות שהם שלי עקב זאת שהם מאוחסנים בשרת שלי..... זה אמור להעלות בכם סוג של הבנה....הרי איך יש לי אתרים כאלה הרבה זמן אם אני שקרן ? בן. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
סלח לי על הבורות, אבל לא הבנתי בדיוק במה מדובר שם למרות שהתאמצתי מאוד.
זה נראה לי עוד איזו מלכודת ממבט ראשון - אבל אני מוכן לשמוע קודם.
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
תבין הכל בצורה מעולה |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
כולכם טועים-ובגדול
יש אולי 10 20 אתרים שמשלמים ובגדול יש לי הוכחות אני אישית קיבלתי 3 דולר כי אני חבר שם רק חודש אבל רק שתדעו-יש ועוד איך יש כסף קל!! |
![]() |
![]() |
# 18 |
Permanently Banned
|
ufe-h.com
האתר הכי משתלם שראיתי!! פשוט נהדר קבל נצל"ש אני צריך כמה דברים ואתה נראה לי האדם הנכון צור קשר באיסיקיו |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש חדש
|
דווקא יש הרבה כסף קל. כותבים ספר על איך עושים 1000 ביום מ-adwords
![]() |
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|