|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הרבה..הרבה מאוד נהנו מהשירות. לאחר המעבר יהנו עוד יותר. אבל למה הפכנו את זה? דיון Rar? זהו דיון לקבלת אתר חדש ל"משפחה" ![]() שהגולשים האלה ישראלים. נ.ב אני לא יודע איך ניתן להוסיף את המושג "תחרות" לנושא השירותים (לא רק העלאת קבצים). כל עוד אתה נותן בחינם, למה לחשוב על לנצח? למה לחשוב על כסף? למה לחשוב על כניסות? תחשבו שנייה...גם אם ניכנסים 400 גולשים יחודיים מדי יום (לא, אל תבינו את זה כרמז..ל Rar ניכנסים הרבה יותר), עשיתם טוב ל-400 גולשים ישראלים, מעמנו. כל אחד מהם חילק את הלינק ללפחות בנאדם אחד? עוד 400 איש שנהנו. לשני אנשים? 10? 100? תחשבו כמה הנאה גרמתם פה. וזאת התמורה הכי גדולה שאפשר לקבל. Last edited by Rar.Co.iL; 18-10-05 at 03:52.. |
|
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
חח צודק ראר...
מה השם שלך? חחח בכול מיקרה אתר מצוין
הוסטסניון
|
שיהיה בהצלחה D=
|
![]() |
# 14 |
Junior Member
|
נחמד.
הכי חשוב שהשרת יהיה מהיר ואף פעם לא יפול.
# 15 |
חבר וותיק
|
מערכת מקצועית מאוד...
לדעתי הכי טובה עד עכשיו... |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
בהצלחה לכם
|
![]() |
# 17 |
Junior Member
|
בעיה
האתר www.rar.co.il לא מעלה קבצים בכלל.
אני מנסה להעלות קובץ של 21063 KB, והוא לא עולה. זה לא אמור להיות אתר של עד 25 מגה? נראה לי ש sendit.co.il יותר טוב, שם כבר הצלחתי להעלות את הקובץ.:qqb010: |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|