|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
:
ציטוט:
חוץ מזה הם צודקים לדעתי 150 שקל עם דרישות כאלה, ועם מעסיקים כמוכם..... ![]() |
|
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
Linero , בתור מנהלת , מה ביקשו באשכול הזה ?
תעני בכנות |
![]() |
# 13 |
משתמש חדש
|
Linero
תני 3 אזהרות אם את כל כך מאושרת מזה רק שתדעי שיש פה כמה שחייבם לחלק גם אזהרות, הסיטו את הנושא לגמרי ממה שרציתי... לא מגיע פה בהחלט אזהרה?! אז יאללה רואים מאז שמכרו את הוסטס רואים תירידה ברמה שלו. |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
מה הקשר?
אולי סטו מהנושא, אבל זה לא אומר שאתה יכול לקרוא פה למשתמש "ילד טמבל" ... על זה מגיע לך אזהרה |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני ממש לא מאושרת מהיות מצב כזה, ונכון הנושא סטה מתוכנו המקורי (מה שלעתים קורה, אין מה לעשות...) אם זה יעזור לך שמנהלת תבקש, אז אני מבקשת מכל אחד שיגיב כאן להגיב בצורה עניינית לתוכן ההודעה, פרט למנהלים שאתם יודעים כבר מה לעשות... |
|
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
ב80 ש''ח אני יכול לעשות לך עיצוב לפורום יחודי פסים + כפתורים לא כולל באר פלאש..
דוגמאות אני אשלח אם תהייה מעוניין שלח לי הודעה בפרטי
חבר מתקדם
|
עם גישה חברותית כמו שלכם לא ירצו לעצב לכם בכלל.
תודה על תרומתך.
|
you are very funny, very funny, very funny
you are very funny, with very funny price,and very funny place to open this sub. ובמילים שלנו מצחיק אותי, שאתה חושב שאנחנו איזה "משרתים" אנחנו מעצבים, ולמי שיש קצת כבוד עצמי לא יעשה לך תמורת המחיר הזה, שאגב מצחיק שתוספים ממנו "רציני", ולהבא קרא חוקים או לפחות תפתח את העיניים, רשום לך באותיות בולטות שזהו אינו הפורום לדרושים דרושות, לכן נעול + אזהרה שתיהיה לך שבת שלום. אגב אם לא מוצאת חן בעינייך הנהלת הוסטס אתה מוזמן תמיד לשלוח אימייל למנהלים הראשיים או פשוט לצאת. אבל בטח לא ללכלך
|
|