|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
רעיון גדול, אבל באמת לא היה מזיק פה איזה עיצוב משופר.... (את האמת התחלתי עכשיו לעצב איזה משהו בסגנון ולא נראה לי שאי פעם יהיה לו שימוש אז ככה שאם בא לכם אני אתן אותו בכיף
![]() ועוד משהו תקפידו על שגיאות כתיב- זכית רושמים בלי ה' חחחח. בכל מקרה אחלה רעיון! |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
רעיון יפה מאוד, אבל שפר את האתר
|
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
הרעיון מאוד יפה, צריך לשפר את האתר מבחינת מראה. אם תצטרך משהו בתכנות צור איתי קשר.
עריכה: לאחר שהסתכלתי כאן: http://www.o-yo.net/ יש לי מספר דברים להעיר: 1. נפח האכסון לא אמור להיות גדול מן התעבורה. ותעבורה של כמה מגה לא תספיק לאף אחד. 2. למה להשתתף בתחרות ב-3 ש"ח אם ב-15 ש"ח אני כבר בטוח מקבל את החבילה הכי גדולה? תחשוב על הדברים האלו.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. Last edited by Neoteric; 04-02-06 at 00:31.. |
![]() |
# 14 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
די לדבר שטויות. תנאי השימוש מעותקים?! חביבי, תנאי השימוש האלה, נמצאים במיקרופאי. שיהיה לך בהצלחה.
# 15 | |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ציטוט:
בכיף למה לא?! מחר, אני ידבר איתך. ![]() תודה רבה.
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תודה לכולם אנחנו יודעים על העיצוב שהוא לא משהו אנחנו בקרוב מאוד מחליפים...
וPhoenixBoy הפרסמים כל פעם משתנים...מבין? |
![]() |
# 17 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ישששש זכיתי
בחבילה שניה ודומיין עולמי **נראה אם יביאו את המתנה |
![]() |
# 18 |
חבר מתקדם
|
פיי איזה הקפצה..
|
![]() |
# 19 |
אקס מנהל
|
עידן,תדבר איתי,זה כ"כ לא פייר
אני שלחתי מלא SMSים,ושהגעתי ל - 99 זה לא נתן לי לשלוח יותר.. זה ממש מכעיס,אני שלחתי ברצף,שזה יותר מ - 50 ש"ח! ועשיתי את זה בשעות המוקדמות,בשביל שלא ישלחו עוד. |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
אחלה רעיון, אך אתם מציבים קוד רנדומלי ? איך אוכל לבטוח בכם ?.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|