|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
אוקיי,
אני מתנצל על התקיפה. ואני עכשיו קצת יפרט יותר, דבר שלא עשיתי בתגובתי הקודמת. האתר שבנית לתחרות מכיל קצת מאוד תוכן, וכן דפים מאוד קצרים, התייחסות קטנה מדיי לנושא שאתה "מתמודד" עליו. ספרתי בדיוק 8 שורות, שחלקם חצאים. אם אתה רוצה "לקבל" יותר אהדה מצד המנוע חיפוש עליך להכניס עוד תוכן לאתר, ולא להסתפק במספר בודד של שורות. שפה לא נכונה- עוד גורם שמשפיע קצת על הדירוג, אם אתה רוצה יותר התעניינות באתר אתה אמור לדאוג להתנסחות טובה שיכולה למשוך את הקורא הממוצע. ושוב, קבל את התנצלותי על התגובה הפזיזה. לא התכוונתי לכך. רפי. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מקווה שהיום חבר יעזור לי בקשר לניסוח האתר, ואני ממש שמח שאתה מבין מה שעשית, ושמח שכיפרת על זה ![]() בהצלחה לך בהמשך! |
|
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() נ.ב. אני לא מתמודד בתחרות של v7ndotcom elursrebmem. |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
בגדול.. ממה שאני יודע (והידע של לא כל כך גדול) זה שחסר טקסט רב באתר שלך ובגלל זה אתה לא מצליח לקדם את המילה שלך בגוגל.
ז"א ברוב האתרים שראיתי שהם מקודמים בגוגל באופן מקצועי ראיתי שהם חוזרים על המילה שהם רוצים לקדם משהו כמו 20 פעמים בעמוד הראשי רק (ומכניסים במילים גם H4 תג B בולט ועוד דברים)... אז מהסתכלות על אחרים אפשר ללמוד הרבה ^_^ בהצלחה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|