|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
ולנושא, יש לי גם חברים שהיו בטכני (אותו סיגנון של פנימיה אני מניח) בחיפה, וגם הם ברחו משם. הכל תלוי בבן אדם בעיקרון, אם זה מתאים לו או לא. אני הייתי מנצל את החיים שלי לפני הצבא טוב מאוד, ולא מנסה להיכנס לצבא כמה שיותר מוקדם...אבל זה עניין אינדיבידואלי איך שלא תסתכל על זה... |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
דבר אחד אני מסכים איתך זה תלוי בבן אדם עצמו, דבר שני הקטע של הצבא...שטויות במיץ. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
חיחיחיחיחיחיחיחי הייתי שם חודשיים לפני 3 שנים וברחתי משם.
6 בבוקר אתה קם, 6 וחצי מסדר שנימשך שעה, ב-8 מתחילים ללמוד עד 4-5 בצהריים, אחרי זה אתה הולך לאיזה חוג שנירשמת אליו הייתי ב-"ספנות" ב-7 וחצי שיחת קבוצה ב-10 כיבוי אורות. הדבר הכי כיף שם זה שכל חודשיים בערך אתה מפליג לאיזה ארץ יצא לי להפליג פעם אחת ליוון. בכל מיקרה אם אתה חושב שתוכל לעמוד בכל הקושי הזה אז לך על זה אבל יהיה לך מאד קשה. שחכתי להוסיף שלפעמים מעירים אותכם ב-4 בבוקר ומתחילים לרוץ במים בשיא הקור.
# 4 |
חבר מתקדם
|
אני לא ממליץ לך דוד שלי שם
זה הילדות שלך זה החברים זה לצאת לבלות.. זה לעשות כיף.. לא להיות בפנימיה סגור.. תשקיע קצת בלימודים או שתלך לאורט אדיבי אתה יוצא משם עם מקצוע...
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לי נראה שההורים שלך מתים להיפטר ממך
![]() חחח ועכשיו ברצינות הפנימיה הזאת לא נראת לי כל כך ברמה גבוהה ובקשר לפרוטקציות זה סתם שטויות בכל אופן אולי תנסה ללכת לשם לאיזה תקופת ניסיון ותראה איך חיים שם.... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
הפנימיה הזו לא נראת משהו,
גם אלירן אמר דברים עליה, לקום ב4 וואי :| תעשה מה בראש שלך. -- האתר שלהם לא מזכיר את האתר הרשמי של PHP חח ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
תעשה מה שאתה חושב...
אף אחד פה, לא יגיד לך מה לעשות בעיקרון. תנסה להשקיע, לא תצליח תעבור לפניימיה לאחר מכן. לפי דעתי, תשקיע קצת עוד טיפה, ואם גם זה לא יעזור, תלך לפנימיה. יום טוב.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
לאלא אם תרוצה פניימיה צבאית מממש כדי להצליח בצבא אז לך לשם..
אבל אם תרוצה רק להשקיע בלימודים.. אז תבוא לפנימיה של כפר נוער חקלאי או משהו. אני לומד בכפר נוער בתור אחד שחוזר כל יום הביתה כמו חצי מהבית ספר.. ממליץ לך ללכת לבית ספר שאני כרגע נמצא בו.. אחלה בית ספר יש פה איזה 300-400 מחשבים אם כל הבית ספר נכנס לכיתות מחשבים אז זה בערך 3-4 תלמידים על המחשב. לפי מה שכתבת אתה גרפיקאי.. אז מתי שתגיע לכתה י' יש לך די הרבה בחירות למגמות ויש גם מגמה של עיצוב וגראפיקה. אני נמצא במכטרוניקה אבל זה לא עקרוני. אם אתה מעוניין יש אתר של בית ספר ואני ממש ממליץ לך אליו. http://www.kadoorie.galil.k12.il/ |
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אם אתה כ"כ רוצה בצפר צבאי,
לך להולץ \:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|