|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: כמה זמ לקח לך להיות מתכנת מקצועי | |||
שנה |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 31.91% |
שנתיים |
6 | 12.77% |
שלוש שנים |
1 | 2.13% |
ארבע שנים |
1 | 2.13% |
יותר משמונה שנים |
3 | 6.38% |
עדיין ממשיך ללמוד! |
21 | 44.68% |
מצביעים: 47. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
זאת לא שאל שאמורים לשאול....
כאילו לא יודע מה זה מקצועי? זה מאוד מאוד מאוד יחסי, וגם כאילו זה לא הכי לענות על כזאת שאלה.. לא יודע איך להגדיר אבל.. ובקשר אלי, אני עוד ממששיך ללמוד, אבל לא ASP אני מרגיש שאת ASP מציתי עכשיו אני מתחיל DOT NET. ואפשר להגיד שASP אני יודע. חח ואפשר להגיד שכמה חברות(אני מדבר על חברה חברה בע"מ, לא חברה מהפורום.) כבר הציעה לי עבודה, הבעיה שאני עדיין קטין, זה עבודה שהולכים לחברה לעבוד... ואפשר לומר שהציאו לי בגלל שפרצתי לחלק גדול מהאתרים שלהם.. ![]() ושוב מקצועי אני לא מגדיר את עצמי, יודע זה משהו אחד, מקצועי זה משהו אחר..
דוא"ל: almog.zimel ב ג'מייל נקודה קום מסנג'ר: almog שטרודל freetopsite נקודה co נקודה il Last edited by somebody; 21-01-06 at 21:58.. |
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אליאב, אל תעלב אבל אתה מדבר על זה שעבדת בחברות בנית אתרים ולא ראיתי אתר אחד שאתה בנית אפילו הקודים ב טיק-טק הם לא שלך :\ |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מקצועי זה דבר יחסי, אי אפשר לעמוד אותו כ"כ, אין פה מקצועיים חוץ מנראה לי שקד. הוא עבד בכמה חברות, בינהם המדינה (אם אפשר להזכיר את זה שקד) ולדעתי אפשר להגיד שהוא מקצוען.
לכל השאר, אנחנו עדיין ילדים, כשנגיע לגיל 25 אני מניח שכולנו נעבוד בחברות פיתוח אינטרנט או משהו בסגנון כי יהיה לנו נסיון בתיכנות של (בשבילי לפחות..מבחינת הגיל) 10 שנים... (אני בן 15 וחצי ואני התחלתי ב15 וקצת)...אקיצר.....דיון די מיותר. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חסום
|
"כל אחד על פי רמתו"
זה משפט המפתח ואני מעל ל4 שנים אך בכ"מ לדעתי איני מקצועי וצריך ללמוד עוד,מסכים עם meshuga. יום טוב, מאור יוסף |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|